Trek die zomerschoenen maar de kast uit; de zomer gaat nu echt beginnen! Welke schoenen staan er op jouw verlanglijstje? Deze mag je zeker niet missen. Let’s read on. Zomerschoenen trends 2019

Zomerschoenen trends 2019

Ik vind het heerlijk om in de zomer lekker jurkjes aan te doen met leuke espadrilles of rokjes te combineren met een leuke sneaker. De zomer is echt mijn seizoen, heerlijk vind ik dat! Lekker blote benen en leuke kleuren dragen. Naast de espadrilles en sneakers zijn er nog meer trends van deze zomer die je niet mag overslaan. Dit zijn mijn favorieten van Van den Assem

1. Espadrilles

Mijn nummer 1 zomerschoenen zijn de Espadrilles. Deze schoentjes staan leuk onder een zomers jurkje maar ook onder een spijkerbroek of een kleurrijk rokje. Ik heb onlangs de nieuwe leren TOMS Espadrilles aangeschaft bij van den Assem en ik ben hier erg blij mee! Ze zitten heerlijk en ook lekker stevig, goed voor je voet dus.

Zomerschoenen trends 2019

2. Western Boots

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen over de Western Boots trends, zijn deze ook in de zomer niet weg te denken. Hoe leuk is het om op een festival een leuke stoere look af te stylen met hippe western boots. Ik heb mijn ogen al gezet op 2 leuke boots! Links zijn van Toral en rechts zijn van Sendra.

3. Sandalen

Ik vind het heerlijk om leuke sandaaltjes te combineren met een zomerjurk, zo leuk is dat! Naast de espadrilles, verkoopt TOMS ook sandalen. Het voordeel van TOMS schoenen zijn het feit dat de kwaliteit heel goed is en daarom het voetbed erg goed voor je voeten is. Lekker stevig en van echt leer.

Zomerschoenen trends 2019

4. Witte sneakers

In de zomermaanden draag ik heel vaak mijn witte sneakers omdat het heerlijk zit en netjes staat. Onder een jurkje of jeans passen de schoenen perfect. Ik vind de nieuwe Hogan Sneakers ook heel gaaf en die voeg ik zeker aan mijn top 5 toe!

Zomerschoenen trends 2019

5. Sandalen met hak

Naast de platte sandalen vind ik het super leuk om sandaaltjes met een hak te dragen, zeker met leuke gelegenheden als een bruiloft, feestje of diner. Het maakt je outfit echt af en het is echt vrouwelijk! Deze versies van TOMS vind ik helemaal geweldig!

Zomerschoenen trends 2019