Het jaar vliegt voorbij, we zijn al bijna aangekomen bij november. En dan is het belangrijk om het jaar ontspannen af te sluiten en tot rust te kunnen komen, zeker met de feestdagen die al over een tijdje beginnen! Op wat voor manier neem jij de tijd voor jezelf? Let’s read on. Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !

Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !

Afgelopen jaar zijn er veel leuke dingen gebeurt die je weer verder brengen naar het volgende jaar en waar je met trots op kan terugkijken en waarbij je de laatste maanden nog even goed kan knallen.

Ik ben het nieuwe jaar onder andere met een nieuwe baan begonnen bij JPT Personal Training & Coaching, en ik heb daarnaast mijn droomauto gekocht; een Fiat 500!

Mijn jaar is voorbij gevlogen en daarbij is het nu weer tijd om te kijken wat ik het afgelopen jaar precies heb bereikt, wat ik de aankomende maanden van 2018 ga doen en wat ik eventueel volgend jaar anders zou willen aanpakken, welke doelen ik volgend jaar graag zou willen bereiken. Voordat het zover is, probeer ik de laatste maanden goed voor mezelf te zorgen en rust te pakken, goed aan ontspanning te denken en tijd te maken voor dingen waar ik van houd en energie uithaal.

Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !

Ontspannen en weer fris en fruitig de dag tegemoet

Ik merkte sinds ik een echte baan kreeg, en ik meer tijd en energie nodig had voor mijn werkzaamheden als blogger en influencer, steeds minder rust nam en te gestresst raakte. Op mijn werk heb ik een Mindfulness cursus gevolgd waarbij ik meer besef kreeg van wat stress en drukte met je kan doen. Het is echt belangrijk om goed de tijd voor jezelf te nemen en rust in te plannen.

Om echt eens tijd voor mezelf te hebben en lekker te ontspannen, houd ik er van om met een kop YOGI op de bank te zitten en te spelen met kleine Peach, want dit jaar is er nog iemand lid geworden van onze familie, en dat is mijn kleine kitten! Daar haal je nou echt ontspanning en vooral ook energie uit!

Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !

 

Het nieuwe jaar goed beginnen

Ik heb in het afgelopen jaar dus meer geleerd over ontspanning en goed voor jezelf zorgen. Maar ik merk dat dit natuurlijk niet in 1 jaar volledig naar je zin gaat. Afgelopen jaren kon je mij bijvoorbeeld elke dag op de tennisbaan zien of in de sportschool, maar ik heb hier iets meer een balans in weten te vinden door goede keuzes te maken en niet elke dag te MOETEN sporten. Daarnaast kon ik er voorheen nooit tegen als ik iets slechts had gegeten en raakte ik al helemaal in paniek.

Nu weet ik dat het af en toe mag, want het veranderd toch niet in 1 klap je levensstijl, je komt toch altijd weer terug bij gezond eten en dat brengt rust met zich mee. Minder stress en minder dingen om je onnodig zorgen om te maken. Dingen die ik dit jaar nog wat beter wil aanpakken en waar ik elke keer weer iets in kan verbeteren.

Time for myself

Ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat voeding een grote rol speelt in je dag. Als je goed op je voeding let, merk je dat ook aan je energie! Naast gezonde voeding vind ik het ook belangrijk om voldoende te blijven drinken. Ik start bijvoorbeeld elke ochtend met een glas lauw warm water. Daarna drink ik een kop koffie en een kop YOGI thee. Op werk drink ik altijd voor een maaltijd een glas water en ongeveer 3 kopjes thee per dag. Gehydrateerd blijven is net zo belangrijk! De HERO thee producten van nu zijn echt heerlijk. De volgende YOGI heb ik al geproefd: Ginger Orange, Immune Strength en Sweet Dreams.

Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !

Welke thee smaak is mijn favoriet?

Ik ben zelf zeker met de winterse dagen echt een fan van YOGI Sweet dreams, dit is een combinatie van Honeybush, Valeriaanwortel en Rooibos. Deze ingrediënten zijn namelijk heel goed voor je stofwisseling en als je bijvoorbeeld wat last hebt van een griepje of zere keel!

Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !

Geniet nog van het jaar 2018 en zorg voor voldoende rust en ontspanning!

Zo sluit ik het jaar af met #yogipositivethinking !