Het koude weer is in volle gang en het is af en toe nog lastig om deze tijd fijn en warm door te komen. Wat doe jij om je te vermaken en verwarmen? Let’s read on! Zo kom jij de winter door!

Zo kom jij de winter door!

De winter is de gezelligste tijd van het jaar, maar toch komen er altijd wat kwaaltjes bij kijken. Zo heb je snel last van koude voeten en handen, moet je nadenken over het dragen van 6 of 10 laagjes en staat de verwarming altijd op standje 100! Wat doe jij om deze tijd goed door te komen? Ga je op reis? Trek jij die extra trui aan of overleef jij het allemaal wel in dat koude weer? Daarnaast zal je ook niet vaak buiten zijn en wil je je ook binnen kunnen vermaken, what to do?

1. Netflix and chill!

Trek een lekkere sexy pyama aan, grijp naar de potten ijs en start Netflix. Het lekkere aan deze tijd, is dat je ongegeneerd kan genieten van een avondje netflix op de bank, of gewoon je hele zondag zo spenderen. Love Netflix and chill

Zo kom jij de winter door!

2. Nog eens 10 extra truien kopen

Truien heb je nooit genoeg! Waar koop jij jouw extra trui? De leukste, fashionable truien koop je bij Colourful Rebel en Lewis&Melly. Zo loop jij on trend de winter door!

Hoe kom jij de winter door?

3. Boek een toffe reis

Ben jij, net als ik, geen fan van die kou? Boek dan een lekkere verre reis naar de zon en ontspan van de warme zonnestralen, witte stranden en palmbomen! Can I come with you?!

4. Lees een boek

Lekker even ontspannen? Lees een goed boek met een kop warme chocolademelk op de bank. Even nergens aan denken en genieten van het niks doen. Wist je dat het lezen van een goed boek helpt tegen stress? Even aan jezelf denken!

5. Maak een lange wandeling

Ook van de winter kan je natuurlijk buiten genieten. Maak een lange wandeling door het bos of op het strand. Van de koude, frisse lucht knap je op! Neem de honden mee en geniet van een stevige of juist rustige wandeling.

Deze blog vind je vast ook leuk:

Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk!

Deze hunkemoller trend mag je niet missen!

Op veel manieren kun je genieten van de koude winter en er natuurlijk het beste van maken! Alle seizoenen hebben hun eigen charmes en zo ook de winter. Let’s enjoy this fluffy, christmas time! Zo kom jij de winter door!

X Dailydoseofdaph