Pff, waar moet je beginnen, in deze winterse kou? Hoe verzorg je je jouw huid zo goed mogelijk om geen nare mee-eters, zwarte puntjes of een droge, vale huid te krijgen? Het is mij aangeraden om zo nu en dan een huidbehandeling te laten doen. Let’s read on. Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

In de koude wintermaanden krijgt je huid heel wat te verduren. Zelf heb ik snel last van een hele droge huid en merk ik dat het ook te weinig zuurstof vasthoudt. Daarnaast krijg je van de vieze luchten van buitenaf, sigarettenlucht om je heen en andere geuren als de gourmet tijdens de kerstdagen, heel wat afvalstoffen binnen die snel in je poriën gaan zitten. Een schone en egale huid is dan een pré.

Ik heb verschillende producten getest om te kijken wat nou echt goed bij mijn huid werkt en ik merk wel dat ik een crème nodig heb die zuurstof rijkend is. Een dikke, vette crème werkt dan weer niet heel goed bij mijn huid. Ik raad dan ook aan om naar een specialist te gaan en na te vragen welke crème goed bij jouw huid past, voor je bakken met geld uitgeeft aan verschillende producten die misschien helemaal niet goed werken.

Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

Hot Yoga and Beauty Studio

Alweer een tijd geleden is er een nieuwe beauty studio geopend in Monster, vlak naast mijn huis haha! En ik was er nog nooit geweest, wat erg. 🙊

Hot Yoga and Beauty Studio is een salon die al dertien jaar complete behandelingen aanbiedt voor de huid- en voetverzorging. Daarnaast zijn ze gestart met een nieuwe trend: Hot Yoga (hier meer over in de volgende blog).

Je kunt hier terecht voor zowel uiterlijke, als innerlijke verzorging!

De salon heeft in de afgelopen jaren al een grote bekendheid opgebouwd in Westland, wegens de prachtige salon en de perfecte ligging. Bij de studio kun je terecht voor huidverbeterende behandelingen, zoals bindweefselmassage, microdermabrasie, microneedling, definitief ontharing en acne behandelingen. Ook kan je er naast duo-behandelingen en massages ook terecht voor de trendbehandelingen zoals wimperextensions en geklak nagels!

https://dailydoseofdaph.com/?p=2985&preview=1&_ppp=a8331263f1

Unieke huidbehandeling, gebaseerd op jouw unieke huid

Ik heb voor een huidbehandeling gekozen, waarbij eerst goed werd gekeken naar mijn huid en naar de passende behandeling. Ik vind het fijn dat er gevraagd wordt wat voor problemen ik ervaar op mijn huid. Zo was er te zien dat mijn huid wat aan de droge kant was, rode plekjes onder mijn ogen en wat zwarte puntjes op mijn neus. Op basis van deze punten, is gekozen voor een fruitzuur Oxy treatment.

Deze behandeling geeft een echte boost aan een doffe en vale huid. De peeling maakt de huid weer helemaal sterk en helder. Allereerst is een Sensi Peel toegepast op mijn huid. Dit is een milde fruitzuurpeeling voor een huid die nog niet heel erg gewend is aan huidbehandelingen of voor de extreem gevoelige huid. In deze peeling zit TCA, Melkzuur en Azelaic Acid.

Daarna is de Oxygenating Trio gebruikt. Deze 3 producten zorgen voor extra bescherming tegen vrije radicalen, stimuleert de doorbloeding en zuurstof toevoer in de huid. Het is belangrijk om producten te kiezen die de zuurstof zo lang mogelijk in de huid laten zitten. Je huid neemt de zuurstof namelijk niet op, maar het kan alleen langer op de huid blijven zitten met specifieke crèmes en behandelingen.

Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

Stappenplan huidbehandeling

In stap 1 van de Oyxgenating Trio zitten lichte fruitzuren en Niacinamide/vitamine B3 en enzyme. Dit stimuleerd de doorbloeding, In stap 2 word gezorgd voor het ontgiften van de cellen. Dit werkt dus ook weer reinigend en in stap 3 wordt er zuurstof aan de follikels gegeven. Hierdoor kunnen de serums beter opgenomen worden en dit voorkomt ontstekingen in de huid.

Tijdens de behandeling zijn verschillende serums gebruikt, speciaal voor de oneffenheden in het gezicht waar ik enige klachten voor had. Voor de talgproductie is een A&C serum gebruikt. Dit werkt remmend en voorkomt overtollige mee-eters. Daarnaast is het goed tegen de roodheid in de huid.

Daarna is een acne gel gebruikt. Let op, je hoeft dus niet acne te hebben om deze crème te gebruiken. Het werkt namelijk ook tegen mee-eters en talgproductie. Ten slotte is een Hydrating serum gebruikt voor een hydraterende werking van de huid. Dit is goed voor de vochtarme huid, zoals de mijne.

Na de behandeling heb ik een aantal crèmes meegekregen om mijn huid extra te verzorgen. Zo blijft deze een langere tijd gehydrateerd en gezond. Op deze manier zorg ik er in ieder geval voor om de winterse dagen met een egale huid door te brengen! Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Zo kom jij de winter door!

Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk

PS Tip, je kunt hier dus ook gewoon terecht voor wimpers en manicures! Ideaal!