Heb jij daar ook weleens last van? Het wordt buiten kouder, de nachten worden langer en de dagen korter. Je energie level daalt flink in deze maanden en het liefst blijf je elke ochtend nog even een paar uur liggen. Ja de winter zit eraan te komen en dat merk je! Toch kan je hier iets aan doen! Let’s read on. Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk

Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet, starten we alweer aan het nieuwe jaar. Jammer genoeg krijgen we eerst nog een winterdip. De eerste vorstnacht is alweer geweest en we mogen weer krabben. Trek de dikke truien maar uit de kast, de winter begint! Toch kan je hier iets aan doen. Afgelopen tijd zet ik vaak de Luminette lichttherapie bril op. Met deze bril krijg je toch je dagelijkse behoefte aan zonlicht, zonder dat je hier ook maar iets voor hoeft te doen. Je kunt gewoon doorgaan met je werkzaamheden, de bril doet de rest.

Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk

Wat is de Luminette?

De Luminette lichttherapie bril helpt je lichaam en geest te herstellen in de wintermaanden en geeft je voldoende zonlicht die je nodig hebt op een dag. Dankzij de vorm van de bril, kun je gewoon doorgaan met de alledaagse bezigheden. Het effect van de bril hangt volledig af van de regelmatigheid waarmee het wordt gebruikt. Het is aan te raden om de bril 30 minuten per dag op te zetten, om optimaal van de voordelen te kunnen profiteren.

Tijdens het dragen van de Luminette kan je gerust verder werken, tv kijken of ontbijten. Alledaagse bezigheden kan je uitvoeren zonder dat de Luminette je zicht belemmert.

Wanneer kan je gebruikmaken van de Luminette?

Heb jij last van een of meerdere onderstaande punten:

  • Minder energie in de winter.
  • Moeite met wakker worden in de ochtend.
  • Je wordt vroeg slaperig en duf in de avond.
  • Je werkt ‘s nachts en ik heb moeite met slapen.
  • Veel reizen en het tijdsverschil maakt je moe.

Dan is het aan te raden om de Luminette eens te proberen. Zelf merk ik al veel verschil als het gaat om mijn energielevel. Door de bril dagelijks ongeveer een half uur te dragen, heb je al veel baat bij de effecten en voordelen van de Luminette.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Zo bespaar je meer dan 1.000 euro per jaar.

Tips voor een betere nachtrust

Hoe werkt de Luminette?

De Luminette is een gepatenteerd innovatief verlichtingssysteem met optimaal comfort. Dankzij de innovatieve optische mechanisme, wordt het licht omhoog en omlaag gestuurd in heet oog, net zoals de zon, zonder het zicht te verblinden of verstoren. De Luminette straalt wit en blauw licht in de ogen, wat de beste combinatie is voor het lichaam en de effecten van de echte zon.

Het wordt aanbevolen om de Luminette 1 keer per dag te gebruiken, tussen de 20 en 45 minuten. Het stimulerende effect van de Luminette is bijna direct na het dragen van de bril. Vanaf de eerste dagen voel je een energieboost en een verbeterd humeur. Het effect op de biologische klok is gemiddeld tussen de 4 en 7 dagen.Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk

Is het dragen van de bril wel veilig?

Sinds het jaar 2000, heeft de Luminette de CE-markering van medische hulpmiddelen. De bril wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstantie (SGS). Daarnaast is de Luminette ook geclassificeerd als veilig voor het oog volgens de norm IEC 62471. Bovendien is het licht dat de Luminette uitzendt vrij van UV en infrarood.

Conclusie

Zelf heb ik de Luminette bril nu al een paar keer gedragen en ik merk al redelijk wat verschil. Ik heb overdag meer energie en ik heb minder moeite om mijn bed uit te komen. Je lichaam heeft echt een bepaalde behoefte aan zonlicht en in de winter is het moeilijker om dit dagelijks te ontvangen. Ik draag de Luminette bril ‘s ochtends voordat de dag begint als ik aan mijn ontbijt aan het eten ben en ik merk totaal geen hinder. Je kan gewoon doorgaan met alledaagse bezigheden en de bril doet de rest! Een echte aanrader dus! Zo blijf je ook in de winter energiek en vrolijk

X Dailydoseofdaph