Wil jij nu echt het roer omgooien? Wil je starten met een gezonde levensstijl? Dat kan! Op maat gemaakte voeding- en fitnessschema’s voor een gezonde levensstijl!

Wil je dan echt beginnen aan een gezonde levensstijl? Ik wil je daar graag bij helpen!

Op basis van mijn ervaringen en opgebouwde kennis bied ik fitness- en voedingschema’s aan. Hierbij pas ik dezelfde manier toe die ik zelf gebruikt heb om maar liefst 11 kilo af te vallen!

Het voedingsschema is gebaseerd op jouw caloriebehoefte en levensstijl. Er zal gewerkt worden aan een gezondere levensstijl, niet aan een dieet. Dit is dus niet iets om tijdelijk uit te proberen, maar een manier van leven. Je kunt zelf kiezen voor de manier waarom je wilt afvallen. Ook kun je aangeven wat je liever niet eet en wat je juist graag eet. Zo maken we een passend schema wat goed aan te houden is. Het schema is in verschillende varianten te verkrijgen. Wil je het eet-schema combineren met sporten? Een echte aanrader, maar het hoeft natuurlijk niet. Je hoeft niet 5 keer in de week te sporten om af te vallen, maar enige beweging is wel een vereiste.

Zo zijn er combipakketten waarbij je gebruik maakt van fitness- en voedingsschema’s , maar is het ook mogelijk om alleen een voedingsschema te nemen of alleen een fitnessschema.

Ben jij ervan overtuigd dat je het roer om wilt gooien, maar heb je net dat ene duwtje in de rug nodig? Neem dan contact op om het een en ander te bespreken en wellicht kunnen we wat betekenen voor elkaar.

Wil je meer informatie over de tarieven of over de opbouw van de schema’s, kijk dan even bij de webshop! Wil jij meer weten over bepaalde voeding die ik gebruik, stuur dan een berichtje !

Je kunt natuurlijk ook even een berichtje achter laten, dan zal ik zo snel mogelijk reageren! Ik hoop dat ik je dat duwtje in de rug kan meegeven!

mail naar dailydoseofdaph@outlook.com voor de aanschaf van het schema of kijk in de webshop.

DailyDoseofDaph.x