Nu Kerst steeds dichterbij komt, betekent dit dat je goed moet nadenken over jouw verlanglijstje. Laat ik je hier nou net een handje bij willen helpen. Met deze prachtige sieraden komt er geen eind aan jouw wishlist. Ik kan in ieder geval niet kiezen, en ik weet al wat ik de volgende jaren ga vragen, haha! Let’s read on. Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen!

Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen!

Nu Kerst weer om de hoek komt kijken, struin jij alle websites en winkels af voor het perfecte cadeau. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familieleden, vrienden en wellicht collega’s. Een wensenlijstje maken is altijd lastig, maar met behulp van deze tips, kom je al een heel eind. Waar wil jij iemand mee verrassen? Een prachtig sieraad of bijvoorbeeld een stoer horloge? Ik heb samen met Juwelier Zwinkels een prachtige samenstelling gemaakt van subtiele, kleine sieraden tot aan grote, blinkende creolen! Waar maak jij iemand blij mee? Of nog belangrijker, waar kan iemand jou nou echt blij mee maken? Met deze prachtexemplaren ga jij gegarandeerd een topcadeau scoren!

Good to know: Heb jij een Kerstcadeau gevonden op de website van Juwelier Zwinkels, bestel voor Kerst met de code DAPHNE en ontvang een extra cadeau bij jouw bestelling! 

 

1. Klassiekers, forever good

Een sieraad vinden wat je voor een lange tijd om gaat doen en niet snel zat bent? Met een echte klassieker zit je zeker goed. Zelf heb ik gekozen voor de Blush geelgouden creolen. Klein, subtiel en toch shiny. Met mijn kleine oortjes passen deze oorbellen perfect. De voorkant van de oorbel bevat Zirkonia stenen en de achterkant is geelgoud.

Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen!

2. Daniel Wellington Horloge

Een horloge waar je iedereen blij mee kan maken, Daniel Wellington doet het goed. Met dit horloge kan je alle kanten op en is beschikbaar in verschillende varianten, vormen en maten. Ik heb gekozen voor de Classic Black Sheffield. Dit horloge past goed bij mijn subtiele, kleine sieraden. Zo kan je goed variëren van grote en kleine sieraden en matchen ze goed bij elkaar! Zeker met de Kerstmaanden vind ik het leuk om een zwart horloge te hebben die goed matcht bij de outfits van deze maand.

Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen! Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Nieuwe collectie Buddha To Buddha

Waar Buddha To Buddha vroeger bekend stond om haar grote, grove sieraden, hebben ze nu een collectie gemaakt waarbij de focus meer ligt op een wat dunnere variant van de kenmerkende armbanden, ringen en kettingen.

Ik vind de combinatie van de collectie heel mooi, waarbij je kan afwisselen met kleinere en grotere sieraden. Zo kies ik voor 2 dunnere ringetjes en 1 grote, gecombineerd met twee armbanden die passen bij het hele setje.

Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen! Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen!

4. Blush 14 k goud en Morganne Bello

Nog een favoriet van mij, zijn de sieraden van Blush en Morganne Bello. Deze prachtige sieraden kan je perfect met elkaar combineren. Ik ben sinds dit jaar overgestapt van Zilver naar Goud en om een start te maken met mijn Gouden collectie, zijn deze sieraden perfect!

Welke sieraden zijn jouw favoriet? Gebruik de code DAPHNE bij jouw bestelling op www.juwelierzwinkels.nl en krijg een extra cadeau voor de feestdagen!

 

Welke sieraden passen bij jou? Deze mag je niet missen tijdens de Kerstdagen!