Ik mag geen koolhydraten eten, want daar kom je van aan. Vetten zijn slecht. Alleen maar cardio, want daar val je van af. Zo min mogelijk eten, want daar val je van af! ALLEMAAL ONZIN! Wat moet je wel doen als je wilt afvallen?

Maar wat moet je dan wel doen om af te vallen? Zoals ik in mijn vorige blog heb laten weten, gaat het vooral om het mentale aspect. Je moet door kunnen zetten, om niet alleen een ‘ dieet’ vol te kunnen houden, maar het kunnen zien als een levensstijl.

Waarom kon ik vroeger niet afvallen en later wel?

Ook dit gaat om het mentale aspect. Vroeger kon ik zogenaamd niet afvallen, omdat ik dacht dat ik zwaar gebouwd was. Ik kon ook alles eten wat ik wilde, dacht ik. Dit slaat natuurlijk nergens op. Elk pontje gaat via het mondje! Om die knop om te zetten, en wel in te zien wat je allemaal eet op een dag, krijg je de discipline om het doel te bereiken wat je voor ogen had.

Hoe moet je denken?

Denk vooral niet alleen aan het resultaat. Afvallen is bijzaak. Het gaat om het feit dat je een gezonde levensstijl wilt hanteren. Dit doe je door meer te sporten en gezonder te eten. Hierbij komt kijken dat je lekkerder in je vel zit, meer energie krijgt en voldoening na een gezonde dag!

Uiteindelijk zul je resultaten zien. En deze resultaten vragen naar meer!

Vooral het besef van gezond eten en sporten, zal leiden tot afvallen! Klakkeloos overnemen wat er op internet staat is niet slim, je moet zelf het inzicht krijgen, zodat je dit heel je leven kan volhouden. Af en toe wat minder gezonds eten kan natuurlijk gewoon. As long as it fit’s your macro’s!

Maar hoe leer je nou wat goed en niet goed is om te eten? Om een zetje in de goede richting te geven, maak ik voedings- en fitness schema’s op maat! Dit kun je bij het kopje ‘ schema’s ‘ ¬†aanklikken. Hierbij wordt er bij de schema’s duidelijk uitgelegd waarom deze keuzes zijn gemaakt. Het is aan jou om je hier verder in te verdiepen en de discipline te behouden om dit plan vol te houden! Maar na de schema’s heb ik hier de volste vertrouwen in!

Voor vragen kun je gewoon mailen! Dailydoseofdaph@outlook.com

Xdailydoseofdaph