Yoga is niet alleen goed voor je body, maar ook voor je mind! Waarom is Yoga de trend van nu? En wat doet het precies met je lichaam? Read on!

In algemene zin kan yoga ervoor zorgen dat de gedachten tot rust komen (mind) en je lichaam soepeler en sterker wordt (body). Yoga kan dus zowel fysieke als mentale klachten verminderen. Yoga kan het lichaam en geest in balans brengen door middel van lichaamsoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen.

Topmodellen zweren er bij!

De trend van nu is natuurlijk te danken aan de vele modellen die yogalessen volgen. Het gaat niet alleen om de ontspanning, maar ook om de ademhaling en uitvoering. Yoga is, wat voor velen niet bekend is, een echte workout en veel zwaarder dan je denkt!

Redenen waarom yoga goed voor je is

Er zijn verschillende redenen waarom yoga goed voor je is. We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

  1. Yoga verlicht pijn en blessures
  2. Yoga houdt je lichaam fit, flexibel en sterk
  3. Yoga helpt je slaap, voeding en gezondheid te verbeteren
  4. Yoga is een uitdaging!
  5. En als laatst, het is natuurlijk super gezellig om met vriendinnen te doen!

Ontspanning bij Yogastudio Zen

Op 10 oktober 2016 heeft Yogastudio Zen haar deuren geopend in Den Haag! Omdat de vraag naar goede Yogalessen groeide en zij hier hun passie in zagen, heeft Yogastudio Zen deze stap gezet! Naast een divers yoga aanbod worden ook Pilates, Yolates, Tai Chi en Meditatie lessen aangeboden.

Yoga-zen

Abonnementen
Yogastudio Zen biedt ‘’onbeperkte’’ abonnementen aan. Dit houdt in dat er voor een bepaald maandelijks bedrag (afhankelijk van de abonnementsvorm), onbeperkt mag worden deelgenomen aan alle lessen. Zo biedt Yogastudio Zen al een onbeperkt jaarabonnement aan voor €49,50 per maand! Hierbij kan je gebruikmaken van alle faciliteiten en is er service ten top!

Proefles
Bent je geïnteresseerd in een proefles? Neem een kijkje op de website voor leuke aanbiedingen of stuur een mailtje naar info@studio-zen.nl. Het actuele lesrooster is tevens te vinden op de website.

Ontspanning bij Yogastudio Zen!

X Dailydoseofdaph