Een dagje heerlijk genieten! Afgelopen week mocht ik een heerlijke dag genieten in het W hotel in Amsterdam.  Het hotel heeft verschillende faciliteiten waar je ook buiten de overnachting gebruik van kan maken! Let’s read on! W Amsterdam hotel review!

W Amsterdam hotel review!

Heerlijk kunnen genieten van een dagje volle luxe? Dan is het W hotel in Amsterdam de uitgelegen kans! Een hotel met veel faciliteiten en mogelijkheden, om je verblijf optimaal volledig in luxe sferen door te kunnen brengen. Beleef Amsterdam in stijl, is niet voor niets de slogan van dit prachtige hotel. Midden in het centrum, omringt met voldoende bezigheden en bezienswaardigheden. Wij hebben genoten! http://www.wamsterdam.nl/?PSPS=LGNL_AA_DEMA_CGGL_TPRP&SWAQ=7M96&audland=ENAudience&audbrand=WAudience&auddest=AmsterdamAudience

 

Experiences

De dag op een sportieve manier beginnen, vind ik heerlijk! Zo zijn we gestart in FIT. In shape blijven op reis. Het kan in FIT, de gym van W Amsterdam. Een workout met spectaculair uitzicht op de gracht. In FIT staan de nieuwste, professionele fitnessapparatuur. Zo kan je even rustig warm worden op de hardloopband, en tegelijkertijd de laatste uploads bekijken op Youtube. Uitstekend geschikt voor intensief gebruik. Na afloop voel je je net zo goed als dat je eruit ziet en ben je klaar voor het bruisende leven in Amsterdam, dag en nacht.

Na het sporten, kan je lekker bijkomen aan de X bar, naast de gym. Een juice brothers sapje na het sporten, een lekkere koffie en granola bar en je bent ready to go! Een dagje shoppen in de stad, om op loopafstand weer de avond te eindigen in het W hotel.

http://www.wamsterdam.nl/?PSPS=LGNL_AA_DEMA_CGGL_TPRP&SWAQ=7M96&audland=ENAudience&audbrand=WAudience&auddest=AmsterdamAudience

Away Spa

Een dag eindigen in de Spa om vervolgens in je badjas naar je hotelkamer te vertrekken? Dit is allemaal mogelijk! De Away Spa is tot 9 uur open, dus een avondduik is realiteit! Lekker langs het zwembad ontspannen, de sauna of Turkse stoombad in of even afkoelen in het vriesbad. Zo sluit je jouw dag heerlijk ontspannen af en val je direct in slaap als je je heerlijke bed ziet!

W Amsterdam hotel review!

SUMMERTIME

Wil je echt genieten van al het moois van Amsterdam? Waan je dan in het zwembad op het dakterras en geniet van het uitzicht van de stad. Een echte Eye-catcher en genoeg reden om hier een dagje te vertoeven.

W Amsterdam hotel review!

Mijn experience!

Deze dag was optimaal genieten. Het personeel is erg behulpzaam en laat je gelijk het gehele hotel zien. Je waant je in een zee van luxe door de goude tinten van het hotel en de vele mogelijkheden. De sportschool bevat de nodige apparaten om een gehele workout te kunnen doen. Je kunt je spulletjes netjes opbergen in de prachtige kleedkamer. Water of een appeltje nodig? Je kan alles pakken. Luxe douchen na het sporten? Ook geen probleem.

Daarnaast was de Spa een echte ontspanning en optimaal genieten. Het was heerlijk om de avond af te sluiten in de Spa en nog heerlijk wat te kunnen drinken aan de rand van het zwembad.

Wil je jezelf en je vriend/vriendin echt een keer verwennen? Ga dan een nachtje slapen in het W hotel in Amsterdam. Je hebt zoveel te doen in het hotel, dat je niet eens naar buiten hoeft te gaan. ECHT even bijkomen van een drukke tijd? Na 1 nachtje voel je je weer heerlijk en ontspannen. W Amsterdam hotel review!

X Dailydoseofdaph