Afgelopen week ben ik voor het eerst bij Size Zero geweest in Rotterdam voor mijn eerste behandeling. Wat is het precies en hoe werkt het? Dat vertel ik allemaal in deze blog! Let’s read on. Vet laten verbranden bij Size Zero!

Vet laten verbranden bij Size Zero!

Ik ben gevraagd door Tamara Elbaz om eens langs te komen bij Size Zero om één van de behandelingen uit te proberen. Ik sta overal voor open dus ik was erg benieuwd of dit iets voor mij zou zijn. Eerst heb ik mij natuurlijk goed ingelezen op de website en gekeken wat het was. Om duidelijk te maken waar de behandelingen precies voor staan:

Size Zero betekent afslanken met één van de meest effectieve apparaten van dit moment. Wij bevelen je graag een aantal behandelingen aan, waarmee je in combinatie met gezonde voeding en onze honderd procent natuurlijke productlijn Diet Couture snel en moeiteloos afslankt.

Start Size Zero door Tamara Elbaz

Size Zero is gestart in 2014 en is sindsdien explosief gegroeid. Size Zero is de eerste Nederlandse marktleider op het gebied van moeiteloos afslanken en inmiddels met meer dan 50 afslankstudio’s in binnen- en buitenland en duizenden klanten die hun strakke figuur aan de Easy Shape Trainer hebben te danken, is de behandeling enorm effectief gebleken voor jong en oud, man en vrouw! Het is een snelle manier van figuurcorrectie en spieropbouw, waardoor het mogelijk is om binnen enkele weken helemaal in shape te komen.”

Ik ben erg benieuwd wat voor resultaten het mij gaat opleveren, ik hou jullie zeker op de hoogte!

 

Om alvast wat vragen te beantwoorden, heb ik hier de FAQ’s van Size Zero genoteerd. Het is erg handig om deze eerst te lezen voor je een behandeling laat doen. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat je staat te wachten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Size Zero adviseert om minimaal 1 keer per week de Size Zero Easy Shape Trainer behandeling te ondergaan, afhankelijk van de uitslag van de BIA-test (deze geeft aan hoeveel behandelingen iemand nodig heeft) en de gewenste duur van het contract. Wij bieden contracten aan voor één of twee keer per week, maar ook vijf- en tienrittenkaarten. Wanneer jouw doel is bereikt, wordt aanbevolen gezond te blijven leven en regelmatig te bewegen. Het is dus belangrijk om goed te blijven sporten en eten, naast de behandelingen die je volgt bij Size Zero.

Is de behandeling oncomfortabel?

De behandeling is veilig, effectief en niet oncomfortabel, het voelt als een goede work-out terwijl je ligt. Tijdens de eerste behandelingen zal je een licht prikkelende sensatie voelen en gaan je spieren samentrekken en ontspannen. Na het opwarmen en de gewenning aan de sensatie vinden de meeste cliënten de behandeling comfortabel en ontspannend. Je bepaalt zelf de sterkte van de elektronische impulsen in overleg met de specialiste. Het comfortniveau verschilt daarnaast van persoon tot persoon.

Hoe krijg ik een programma, dat speciaal voor mij ontwikkeld is?

Tijdens de eerste behandeling zullen een aantal figuuranalyses op je worden toegepast. Gebaseerd op jouw streefgewicht en het doel van de behandeling wordt een op maat gemaakt programma ontwikkeld. Gedurende de behandelingen zullen wij de  vorderingen volgen en zullen wij het programma indien nodig aanpassen om specifieke doelen te bereiken.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een complete behandeling duurt maximaal 55 minuten. Het is aan te raden om dit wekelijks te herhalen.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Tijdens de eerste behandeling zullen wij aangeven welke resultaten je hoogstwaarschijnlijk kunt verwachten. Deze zijn gebaseerd op jouw persoonlijke analyse,  doelen en  behandelingstrouw. De meeste cliënten zien echter al na de eerste behandeling resultaat, te weten tussen de 8 en 28 cm na de eerste 30-55 minuten. De resultaten verschillen per persoon, niemand heeft het zelfde lichaam en daarom kan je dit niet van te voren aangeven.

Ik heb deze week mijn eerste behandeling en zal jullie telkens op de hoogte houden van mijn resultaten.