Het is bijna Valentijnsdag en niks is leuker om een origineel Valentijnscadeau te geven (en te krijgen!). Maar je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen met je gift! Wat zijn nou de leukste cadeaus tijdens Valentijnsdag?

Dit wil je absoluut niet geven

Valentijnsdag is een speciale dag, waarbij het vooral om gebaren gaat. Toch zijn er cadeaus die je jouw vriend liever niet wilt geven. Niet omdat het niet leuk is, maar je vriend ziet dit niet als ‘teken van liefde’ cadeau. En daar gaat het uiteindelijk om! (Voor ons dan 😉 )

Echte afknappers van de Valentine gifts zijn: huishoudelijke spullen, sokken, ondergoed, vrouwencadeaus, chocola of een cadeaubon. Deze cadeaus zullen jouw vriend waarschijnlijk niet heel blij maken. Probeer deze dan ook te vermijden, als jij je lover wilt verassen!

Dit zijn de toppers voor Valentijnsdag

Er zit natuurlijk een verschil in vrouwen en mannen cadeaus. Zo geef je je vriendin liever een prachtige bos rozen, en je vriend houdt weer meer van een fles drank of een heerlijk ontbijtje.

Maar wat zijn nou de echte toppers als het gaat om Valentijnsdag?

Je vriendin zal super veel van je houden als je het volgende Valentijnscadeau geeft

Persoonlijk houdt ik (en ik denk nog velen met mij) ervan dat Valentijnsdag nog een beetje om het gebaar draait. Grote cadeaus zijn eigenlijk cliché op deze dag. De dag draait tegenwoordig te veel om het commerciële, en hier moeten we van af.

Een prachtige bos rozen en chocolade! Daar maak je een vrouw nou blij mee! Een lieve kaart en een ontbijtje. Een avondje romantisch samen koken. De kleine dingen die tellen, toch?

Valentijnscadeau

Hier maak je je vriend echt blij mee!

Zoals ik al zei, zal je vriend ook blij zijn met de kleine dingen. Een diner of een fles drank. Daar maak je hem al blij mee. Ook vindt hij het al super als je net dat boek of tijdschrift hebt gekocht, waar hij van houdt. Denk dus even een paar minuten na en verras hem met iets liefdevol!

Valentijnscadeau

Weet jij nou echt niet wat je moet geven? Rozen.nl heeft de leukste Valentijns-cadeaus voor je op een rijtje gezet. Zo is het mogelijk om een prachtig cadeau samen te stellen met een bos rozen, een fles wijn en een doos bonbons. En handig, je kan dit prachtpakket laten versturen naar je geliefde!

Weet jij al wat je gaat geven aan je lover? Let me know!

X dailydoseofdaph