Ben jij een echte wanderlust en hou jij ervan om veel te doen op land van bestemming? Dan heb ik een aantal tips voor je!

Het mooiste wat mij is meegegeven in mijn leven is dat ik op vroege leeftijd al veel van de wereld mocht zien, dankzij mijn ouders.

Reizen was iets wat erg hoog op de wishlist stond en dit hebben we dan ook veel gedaan. Bestemmingen als Zuid-Afrika, Kenia, Brazilië, Mexico, Thailand, Bali, Curaçao, Egypte, Florida, Miami, Dominicaanse Republiek zijn al bezocht en hier wil ik er natuurlijk nog veel meer aan toevoegen!

De mooiste vakantie was een aantal jaar geleden in Kenia. Hier denk ik elke dag nog aan terug. De vroege safari’s om 5 uur s’ ochtends, de nachtsafari’s, de wilde dieren, het leven en de cultuur. Prachtig! De grootste aanrader!

Daarnaast ben ik afgelopen jaar in Florida geweest en heb ik een rondreis mogen maken door Orlando en Miami! Zorg er wel voor dat je minimaal 2,5 week gaat, want je hebt deze tijd echt nodig! Miami Beach is echt prachtig! Deze rondreis hebben wij gedaan!

Thailand en Bali zijn daarna mijn favorieten! In Thailand zijn wij ook op rondreis gegaan. De rondreis was zo een 15 dagen en was super gepland. Het is ook een aanrader om zelf een reis samen te stellen, door alleen de eerste nacht te boeken en vanuit daar verder te kijken.

De eerste vakantie met mijn vriend was naar Bali. Echt prachtig! Hierbij verbleven wij in 1 hotel, waarna we om de dag een stukje land bezochten. Dit was goed te doen, maar er is natuurlijk ook een mogelijkheid om na enkele dagen naar een andere bestemming te vertrekken. Een goede herinnering aan Bali, was het bezoeken van een eilandje waar zo weinig bevolking was, dat er geen wegen waren aangelegd. Alles moest lopend of met de scooter. Die dag hebben wij een scooter gehuurd en konden we heel het eiland rondtouren. Zo kon je op eigen avontuur. Ook kon je er prachtig snorkelen!

Dit was een korte tips lijst van landen waar je echt een keer naar toe moet gaan! Wil je nou meer weten over mijn ervaringen? Laat dan een berichtje achter! Zo kan ik er misschien weer een blog over schrijven!

DailyDoseofDaph.x

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]