13 september word ik 25 jaar en dit ga ik vieren bij Teds Place voor mijn vriendinnen! Op de dag zelf heb ik dit op een unieke manier laten weten aan mijn vriendinnen. Let’s read on.

Unieke uitnodiging versturen doe je zo!

25 jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel! Vrijdag 13 september mag ik er weer een jaartje bij optellen en dit ga ik 22 september vieren in Den Haag met een heerlijke high-tea, samen met mijn tweelingzus.

Om deze high-tea nog specialer te maken, heb ik een mooie uitnodiging ontworpen bij Kaartje2go waarbij ik elke vriendin persoonlijk bedank voor deze mooie dag en dat ik erg blij ben dat zij samen met ons de verjaardag vieren.

Unieke uitnodiging versturen doe je zo!

Maak zelf een persoonlijke kaart

Via de website van Kaartje2go kun je heel gemakkelijk zelf je eigen kaart ontwerpen. Ik vond het leuk om een eigen foto toe te voegen van Teds Place, die ik een tijdje geleden zelf heb gemaakt. Zo heb je echt een personal touch aan jouw kaartje. Daarna kun je zelf wat leuke elementen toevoegen aan de kaart, zoals de hartjes en de gouden tekst. Op de achterkant heb ik een verhaaltje geschreven voor al mijn vriendinnen en dit heb ik nog eens opgevrolijkt met een gouden gloed met stipjes. Hiermee maak je er toch een eigen ontwerp van!

Unieke uitnodiging versturen doe je zo!

Thuisgestuurd en wel!

Nadat je alles zo compleet mogelijk hebt ingevuld, kun je de kaart versturen. Je kunt er voor kiezen om alle kaarten op 1 adres te laten bezorgen, of ze per stuk naar de persoon zelf te versturen. Ik heb ervoor gekozen om alles bij mij thuis te laten leveren, zodat ik tijdens de High-tea alle kaartjes bij de borden kon leggen. Je hebt nog een keuze uit verschillende enveloppen, wat het natuurlijk helemaal uniek maakt. Ik heb voor een rode envelop gekozen, dit paste goed bij de foto op het kaartje.

Unieke uitnodiging versturen doe je zo!

Waarvoor verstuur jij een kaart?

Omdat kaarten versturen niet zo heel vaak wordt gedaan, is het natuurlijk des te leuker als je dit wel doet! Een unieke, persoonlijke kaart betekent zoveel meer dan een appje via je telefoon. Zo kun je een kaart versturen vanuit je vakantie-bestemming, een uitnodiging voor een verjaardag of leuk feestje en kan je iemand verrassen met een lief gebaar. Ik heb in ieder geval erg genoten van het creëren van mijn eigen kaartje en het verrassen van mijn vriendinnen!