Elk jaar schrijven we blogs over de trends van het jaar! Dit keer is het de beurt aan Western boots. Let’s read on. Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Jullie kennen de trend nog wel toen Sendra’s/Western Boots helemaal in waren en elke tiener met deze shoes liep! Prachtige leren schoenen, die voornamelijk met een plastic zakje aan gingen, haha! Maar wat een leuke trend was dit. En ik we mogen in onze handjes klappen, want de trend is gelukkig weer helemaal terug!

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Terug van weggeweest

Het heeft even geduurd, maar de trend is weer helemaal terug van weggeweest. En niet in 1 vorm, maar 1000 en 1 kleuren, materialen en uitvoeringen. You can’t get enough of them!

Top 5 Van den Assem Western Boots

Ik heb eens goed gespeurd op de website van Van den Assem en daar heb ik een top 5 Western Boots samengesteld. Er zijn veel te veel keuzes, maar ik heb gekeken naar kleur, vorm en de praktische schoen. Dit is mijn top 5.

Nummer 5

Natuurlijk kunnen de Sendra’s niet achterblijven en start hier mijn top 5 van Western Boots mee, deze trend zie je nu steeds vaker voorbij komen. De echte ouderwetse cowboy-boots, wat een toffe laarzen zijn dit zeg! Ik zie het al helemaal voor me met een wit zomers jurkje en deze prachtige boots eronder, of juist een stoer kort broekje, love it!

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Nummer 4

Mijn nummer 4 zijn deze Toral Suede boots, die perfect onder een zomerse look staan met een wijde rok en fladdertopje. Ik hou hier van, het doet me gelijk denken aan de warme zomerdagen en lange avonden, heerlijk!

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Nummer 3

Angelo Bervicato on top! Wat een prachtige Western boots zijn dit. Je kan deze shoes perfect combineren met een jeans of mooie jurk, in de winter én in de zomer! Ik zou zelf eerder voor een witte of zwarte gaan omdat je die vaker kan combineren, maar als 2e paar zouden deze geweldig zijn.

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Nummer 2

Deze Mace booties wil ik nog zoooo graag een keer in mijn kast hebben staan, echt ge-wel-dig! Ze staan ook met stipt op nummer 2, want hier kan je toch gelukkig van worden? Ik zou deze mooie boots combineren met een rustigere look, omdat ze natuurlijk al redelijk opvallend zijn. Of een leuke zomerjurk of met een goede Levi’s jeans.

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

Nummer 1

Ofcourse zijn mijn favorieten de mooie witte Nubikk’s die ik onlangs heb ontvangen en al zoooo vaak aan heb gedaan. Ze zitten echt perfect. Oja Nubbik valt gewoon true to size, niet kleiner zoals soms staat aangegeven. Ik combineer de witte Western Boots van Nubikk vaak onder een gehele zwarte outfit of onder een lekkere lichte spijkerbroek met zomerse top!

Trend zomer 2019: Western boots top 5!

De trend van de prachtige Western Boots mag van mij betreft nog heel lang doorgaan, want deze schoenen wil ik graag nog toevoegen aan mijn garderobe! Wat een prachtige shoes!