Het gaat zo lekker, je let goed op jouw voeding en bent al wat kilo’s kwijt. Nu komt de trek om de hoek kijken en verlang je naar een lekker snoepje! Wat nou als je gewoon kan genieten van een zoet snoepje en hiermee ook jouw vitamines aanvult? Let’s read on! Trek in iets lekkers en toch voldoende vitamines binnenkrijgen? Yummygums

Trek in iets lekkers en toch voldoende vitamines binnenkrijgen? Yummygums

Je hebt trek in een lekker snoepje, maar wilt niet die goede discipline en verloren kilo’s voor niks laten zijn. Wat nou als je een paar snoepjes per dag mag nemen en hiermee ook nog eens de juiste hoeveelheid vitamines binnenkrijgt? Yummygums zorgt dat dit mogelijk is!

Wat zijn Yummygums?

Yummygums is Nederlands eerste all-in vitaminesnoepje. Een kersen-frambozen winegum met extra hoge dosering B12, D3 en Omega-3. Met 4 snoepjes per dag krijg je zo al je vitamines binnen op een leuke en lekkere manier, waardoor je er van geniet en ze niet vergeet dagelijks in te nemen. Yummygums zijn daarnaast vegan, gluten-vrij, lactose-vrij, NON-gmo en 100% natuurlijk.

Bij Yummygums hebben ze het motto: Play hard, stay healthy. Leef het leven; feest, doe, ontdek, geniet maar vergeet niet voor je lichaam te zorgen! Het gaat allemaal om het vinden van een balans. Zo staan zij, als een net gelanceerde gummie, klaar voor iedereen die, ondanks hun drukke en gezonde leefstijl, een extra boost vitamines kan gebruiken.

Trek in iets lekkers en toch voldoende vitamines binnenkrijgen? Yummygums

Begrip in Amerika

Vitamine gummies zijn al langere tijd een begrip in Amerika, waar ongeveer 25% van de vitaminesupplementen in de vorm van gummies worden genomen. Na jarenlang succes in Amerika hebben ze als eerste speler in Europa hun eigen gummies ontwikkeld.

Na jarenlang succes in Amerika zijn de vitaminegummies ook in Nederland! De snoepjes zien er wellicht eenvoudig uit, maar dit zijn ze niet. Zij zijn het resultaat van wetenschap en onderzoek, intelligent en goed ontwikkeld.

Makkelijk te nemen

De natuurlijke ingrediënten helpen jou om de gezondheidswinst te vinden waar je naar op zoek bent. Slik de Yummygums dagelijks en je komt moeiteloos aan jouw gezonde portie vitamines.

Trek in iets lekkers en toch voldoende vitamines binnenkrijgen? Yummygums

Natuurlijke vitamine snoepjes

De roze kleur van de Yummygums is te danken aan volledig natuurlijke bronnen. Daarom zijn de snoepjes ook zo lekker! Ze zijn gemaakt van kersen, frambozen en zwarte wortelsap. Synthetische ingrediënten en genetische modificatie worden niet gebruikt.

Efficient!

De gezondheid van de consument is het meest belangrijk en daar zijn de snoepjes ook op gericht. De snoepjes zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke onderzoeken. De juiste voedingsstoffen geven ons de kracht en energie die nodig is om de dag in topconditie door te komen! Ze helpen jou om je leven leuker, lekkerder en makkelijker door te komen.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

De waarheid achter het eten van koolhydraten

Tekenen dat je echt te weinig eet

Mijn ervaring

Ik gebruik de snoepjes nu al een tijdje en ik vind het echt fijn om even wat zoets binnen te krijgen! Als je heel de dag goed op je eten let en hier natuurlijk bijna nooit tot geen snoepjes bij eet, is het fijn om eens wat afwisseling te hebben. De Yummgums zijn niet alleen lekker, maar bevatten ook de juiste vitamines die je nodig hebt op een dag. Ideaal dus! Per dag is het aan te raden om 4 snoepjes te nemen. Op deze manier krijg je je hoeveelheid vitamines binnen die je nodig hebt.

De ingrediënten van de Yummygums zijn als volgt:

  • Omega-3 – Draagt bij aan normale cholesterolwaarden in het bloed
  • B12 – 600% – Ondersteunt energiebehoeften, concentratie en geheugen.
  • Vitamine C – 200% – Ondersteunt je natuurlijke weerstand.
  • D3 – 600% – Draagt bij aan sterke tanden en botten en soepele spieren.

Verder bestaat elk potje uit de volgende ingrediënten:

 

Prijs Yummygums

Elk potje Yummygums bestaat uit 120 gummies. Ouderen nemen 4 snoepjes per dag en kinderen 2. De snoepjes bevatten geen gluten, zijn natuurlijk en vegan!

Wil jij een los potje kopen? Dan betaal je 19,50 per keer. Zelf raad ik aan om een abonnement te nemen. Alle vitamine die je nodig hebt zitten in de snoepjes, dus andere vitamines heb je hierbij niet nodig. Dan bespaar je op de inkoop van je vitamines en neem je een abonnement van 17,50 per maand, waarbij elke maand gratis een potje bij je wordt geleverd.

Wil je de snoepjes proberen? Gebruik dan mijn kortingscode (DAPHNE25) en krijg 25% korting! Let’s get healthy! Trek in iets lekkers en toch voldoende vitamines binnenkrijgen? Yummygums

X Dailydoseofdaph