Afgelopen week was het zover. Met lang blond haar, kun je zelf wel bedenken dat ik bijna niets aan mijn haar laat doen! Toch heb ik een kleine haar make-over gehad bij kapsalon Yes! Lees verder over hoe het is bevallen. Let’s read on. Mijn treatment bij Yes kapsalon! Ervaring en before and after

Mijn treatment bij Yes kapsalon! Ervaring en before and after

Afgelopen week heb ik maar liefst vier uur bij de kapsalon Yes! gezeten! Je zou mij voor gek verklaren, maar het resultaat mag er zijn! Hilary heeft mij advies gegeven en kwam met de conclusie dat de koele haar tinten bij beter zou passen en wilde heel graag de gele tinten uit mijn haar verwijderen en deze vervangen door prachtige as kleurige lokken. Daarnaast zou mijn haar ook te massief zijn. Hilary heeft door middel van verschillende lengtes te creëren ervoor gezorgt dat het nu soepeler valt.

De treatment

De behandeling was duidelijk: de bovenkant kreeg meer een intensievere kleur, door het iets donkerder te maken. Daarnaast werden er highlights gezet en de overige  plukken werden in de koele tinten gekleurd. Mijn haar kreeg hierdoor een mooie overloop. Na het aanbrengen moest het even inwerken. Vervolgens werd mijn haar heerlijk uitgespoeld met een relaxing massage. heerlijk ontspannen !!

After that…

Nadat mijn haar was uitgespoeld, kreeg ik een extra toner in mijn haar. Normaal gesproken wordt dit tegelijkertijd gedaan, maar mijn haren paste dan niet in de wasbak en zo zou het niet goed uitgespoeld kunnen worden, haha. Dus de tweede wachttijd ging in! Geen zorgen, er is genoeg vermaak in de kapsalon. Ik hou er van om lekker rond te kijken hoe anderen worden geknipt, of je kunt natuurlijk ontspannen een boekje lezen.

Cut it!

Nu mijn haar geverfd was, kon het knippen beginnen. Natuuuurlijk wil ik zo min mogelijk van mijn haar af en hield ik het bij het nodige wat er van af moest qua lengte. Mijn haar werd niet met een schaar geknipt, maar met een tondeuse. De reden hiervan was, dat je met een tondeuse lange haren écht nog rechter kan krijgen. Waardoor het kapsel nog strakker in model blijft vallen.

Mijn treatment bij Yes kapsalon! Ervaring en before and after

Tadaaaa! Before and after

De before and after! Mijn haar is van haar gele tinten af, het is weer een stuk gezonder en er is veel meer model in gebracht! Ik ben echt superblij met mijn knipbeurt bij Yes in Naaldwijk, waar ik echt uitstekend ben geholpen door Hilary. Het was volledig haar idee om mijn haar op deze manier te knippen en ik was het er helemaal mee eens! Je ziet dat er gepassioneerd gewerkt wordt en dat iedere behandeling een nieuwe make-over voor ze is! Echt geweldig.

Mijn treatment bij Yes kapsalon! Ervaring en before and after

Zou jij ook deze make-over willen hebben? Contact dan de website van YesMijn treatment bij Yes kapsalon! Ervaring en before and after

X Dailydoseofdaph

 

Meer blogs?

Haar knippen