Een gezonde levensstijl beginnen, is 1 ding. Maar het volhouden is iets heel anders. Heb je de stap gezet om gezond te leven en weet je ook hoe je dit wilt doen? Hoe ga je jouw plan volhouden? Read on! Fitness goals 2017!

Healthy Lifestyle

Een gezonde levensstijl beginnen, vanaf nu! Maar hoe pak je dit aan? En Waar moet je op letten? Ik heb wat tips voor je op een rijtje gezet!

  1. Een gezonde levensstijl begint met gezond eten. Skip hierbij dus niet opeens al je ongezonde eetgewoontes in 1 keer. Het duurt 21 dagen voor je lichaam om een gewoonte af te leren. Bouw dus je ongezonde voeding af. Begin met het skippen van je blikje cola of croissantje en voeg hier gaandeweg weer een product aan toe.
  2. Gezond eten betekend niet gelijk minder of niets eten. Het is belangrijk om de goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Zorg er dus voor dat je genoeg binnenkrijgt. Bij te weinig voeding, komt je lichaam in een spaarstand terecht, waarbij er nog veel minder verbrand wordt -> tegengestelde van wat je wilt bereiken!!
  3. Je hebt een abonnement bij de sportschool genomen, en je wilt het gelijk goed aanpakken! Ga niet gelijk 7 dagen in de week sporten! Ook dit moet je opbouwen. Begin met 2 a 3 dagen en bouw dit op naar maximaal 6. Je moet minimaal 1 dag rust hebben in de week.
  4. Als je 2 weken gezond bezig bent, betekend het niet dat je al een killerbody hebt opgebouwd. Hier gaat tijd en energie in zitten. Hou het vooral vol! Na een tijdje ga je resultaten zien, en dat is waar je het echt voor doet!
  5. Zie geen competitie in het opbouwen van een gezonde levensstijl of een healthy body. Je doet het voor jezelf en ook alleen jij bent degene die dit lichaam kan opbouwen naar eigen wensen!

 

Heb jij nog goede adviezen om een healthy lifestyle vol te houden? Let me know!

Xdailydoseofdaph

Food

Health

Fashion 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]