Ik ben vanaf mei 2018 al bezig met mijn behandelingen bij Release Laser Clinic (laser ontharing) en ik heb nog een aantal behandelingen te gaan. Dit zijn de resultaten tot nu toe. Let’s read on. Resultaat na 5 behandelingen bij Release Laser Clinic

Resultaat na 5 behandelingen bij Release Laser Clinic

Ik ben in mei begonnen met mijn behandelingen bij Release Laser Clinic en ik ben er erg tevreden over. Ik heb gekozen om mijn benen, oksels en bikinilijn te doen en tot nu toe zie ik zeker groot verschil bij mijn onderbenen. Gemiddeld heb je ongeveer 8 behandelingen nodig om optimaal resultaat te behalen. Ik zal er zeker 8 nodig hebben haha. Ik heb van mijzelf al best dik en donker haar, waardoor je dus ook meer behandelingen nodig hebt, anders zie je het best weer snel, ook al is het na een aantal behandeling al veel dunner en lichter dan ervoor.

Resultaat na 5 behandelingen bij Release Laser Clinic

Behandeling 1

Eerst ga je langs voor een testsessie waarbij 1 oksel wordt gedaan, om te kijken hoe je haartjes erop reageren. De eerste dagen zie je er nog niks van, maar na 10 dagen vallen de haartjes eruit. Ik heb mij uit laten leggen hoe het precies werkt met haartjes. Je haartjes hebben 3 fases, 1 is bij de wortel, 2 is al wat verder maar nog niet helemaal door de huid heen en 3 zijn de zichtbare haartjes. Met de laser behandeling pakt hij de haartjes bij de wortel en fase 2 en 3 dus niet. Daarom heb je meerdere behandelingen nodig, omdat het apparaat niet in 1 keer alle haartjes kan behandelen. Dat is ook logisch omdat ze vanaf de wortel worden vernietigd. Na 1 week kwam ik terug voor de gehele behandeling.

Behandeling 2

Ik merkte na de eerste behandeling dat mijn haartjes al iets langer wegbleven. Na behandeling 2 zag ik echt al verschil dat de haartjes die terug groeide echt veel dunner waren dan voorheen. Ik hoef nu echt een week niet te scheren, zo lang blijft het ongeveer weg, maar daarna zie ik al wat haartjes terugkomen.

Resultaat na 5 behandelingen bij Release Laser Clinic

Behandeling 3&4

De volgende behandelingen hebben steeds redelijk hetzelfde resultaat, de haartjes blijven steeds langer weg en als er iets terugkomt, is het veel dunner dan voorheen. Ik ben hier zo blij mee, zeker omdat het op vakantie ook zoveel werk scheelt. Ik heb 1 keer moeten scheren in 2 weken Bali. Daarnaast tennis ik in de winter ook binnen, waardoor je ook een kort broekje draagt en het ideaal is dat je ook dan geen zorgen hoeft te maken voor haartjes.

Behandeling 5

Behandeling 5 zit er ook weer op en ik hoef echt niet eens meer om te kijken naar mijn beenharen, die zijn echt bijna helemaal weg. Af en toe zie ik nog wat haartjes maar dat is het ook. Bij Release Laser Clinic zeggen ze ook dat het bij je benen het snelst weg gaat, en dat het bij de oksel en bikinilijn wat moeilijker is, omdat het haar daar ook anders is dan bij de benen. Ik merk wel dat ik om de week mijn oksels nog moet scheren.

Resultaat na 5 behandelingen bij Release Laser Clinic

Ik ben tot nu toe erg te spreken over deze behandelmethode. Het is misschien een investering, maar je haalt het er echt wel uit. Je mag ook wel eens investeren in jezelf, want het is puur gemak en nooit meer zorgen te hoeven maken om het scheren.

Wil jij ook een behandeling inplannen bij Release Laser Clinic? Gebruik dan de code Daphne bij een afspraak en krijg 10% korting op jouw behandeling!

 

 

 

Resultaat na 5 behandelingen bij Release Laser Clinic