Ja de zomer is al bijna voorbij en dan heb je natuurlijk ervaren hoe irritant die snelgroeiende haartjes zijn op alle plekken waar je ze niet wilt hebben. Hier wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd aan besteden. Dit is de manier waarop. Let’s read on. Op deze manier ben jij nog sneller van ongewenste haartjes af

Op deze manier ben jij nog sneller van ongewenste haartjes af

Ah heerlijk al die zomerse dagen op het strand en langs het zwembad. Je hebt al je rokjes en mooie zomerjurkjes al een keer aangehad en geniet nog steeds af en toe van een warme dag! Maar toch is er één klein dingetje waar je niet helemaal blij van wordt tijdens deze dagen; snelgroeiende haartjes!

Je kunt al je vrije minuten zo veel beter spenderen dan aan het uren scheren van je benen (oké zo voelt het dan). En dan ook nog eens die stoppeltjes en rode plekjes, waarom blijft het nooit mooi en verzorgd?

I admit it, ik hou totaal niet van uren scheren, maar op deze manier wordt het toch nog een beetje leuk. Wilkinson heeft namelijk een nieuw scheersysteem, waarbij je 2 kanten op kan scheren, dus 2 keer zo snel klaar bent met scheren! Hoe ideaal is dat :)

Op deze manier ben jij nog sneller van ongewenste haartjes af

De Intuition f.a.b en Hydro Silk Bikini scheersystemen bezorgen je tevens een zachte huid, waardoor je niet meer met stoppeltjes en rode bultjes loopt. Ook heel handig, zeker met alle leuke zomerjurkjes en rokken.

Intuition F(orward) A(nd) B(ackwards)

De naam zegt het al: in één richting scheren doen we vanaf nu niet meer! De nieuwe Wilkinson Intuition f.a.b scheert namelijk moeiteloos in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste rijen in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Dankzij de verzachtende gel rondom de mesjes wordt scheren in één vloeiende beweging een fluitje van een cent.

Hydro Silk Bikini

Naast de Intuition FAB is er ook de nieuwe Hydro Silk Bikini, deze heeft twee functies: scheren en trimmen. Doordat de vijf Curve-Sensing mesjes zich aanpassen aan de natuurlijke contouren van je lichaam, wordt het scheren van je bikinilijn heel aangenaam. Daarna draai je het scheersysteem om en kies je één van de drie haarlengtes om je bikinilijn te trimmen. Echt zo handig!

Welke voorkeur heb jij?

Naast deze nieuwe scheersystemen heeft Wilkinson nog een aantal mesjes die aan ieders persoonlijke voorkeur voldoet. Vind jij het belangrijk om je huid optimaal te hydrateren? Kies dan voor de Wilkinson Sword Hydro Silk. Het Hydra Renew Serum hydrateert je huid tot twee uur na het scheren.

Scheerschuim en scheren in 1?

Liever een scheersysteem én scheerschuim in één? Dan is de Intuition iets voor jou: een scheersysteem dat zowel scheert en schuimt waardoor je geen aparte scheergel, scheerschuim of douchegel meer nodig hebt. Perfect voor op vakantie dus! Tot slot, een scheermesje dat de haartjes écht lang weghoudt: Quattro for Women. Dit product biedt dankzij de vier scherpe scheermesjes dagenlang een zijdezachte huid van oksels, bikinilijn en benen. Wat wil je nog meer!

Op deze manier ben jij nog sneller van ongewenste haartjes af

Ik gebruik het liefste de Intuition F.A.B omdat hij lekker makkelijk in gebruik is en super snel in zijn gebruik! Ik wil hier zo min mogelijk tijd aan besteden en dan is deze scheermes ideaal.

X Daphne