Het is bijna zover! De leukste dagen van het jaar komen eraan. Wellicht staan jouw feestdagen al volgepland, maar voor de zoekende, heb ik een heel leuk idee! Let’s read on. Nog niks gepland op kerstavond? Kom naar 2Seasons beach!

Nog niks gepland op kerstavond? Kom naar 2Seasons beach!

Buiten het feit dat je bij 2Seasons Beach heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren, bieden zij ook de meest uitgebreide en chique kerstbrunches/diners aan! LET OP; deze zijn momenteel volgeboekt. wel kun je nog reserveren voor kerstavond! Voor 32,50 euro per persoon kan je genieten van een perfect georganiseerde kerstbrunch, inclusief 3 uur drankarrangement. Voor 49,50 kan je tevens de luxe keuken ervaren tijdens een life cooking buffet! Ook hier kan je drie uur lang onbeperkt gebruikmaken van het drankarrangement tijdens het kerstdinerReserveren doe je door te bellen of direct via de website. Op dit moment is er nog ruimte voor kerstavond, dus wees er snel bij!

Nog niks gepland op kerstavond? Kom naar 2Seasons beach!

Waar bestaat de kerstbrunch uit?

Op Eerste en Tweede kerstdag organiseert 2Seasons beach een uitgebreide en heerlijke kerstbrunch voor jong en oud. Tijdens het ontvangst krijg je een glas bubbels, waarna je op het gemak kan genieten van de verrassende gerechten. De brunch bestaat onder andere uit een frisse saladebar, diverse soorten warm en koud beleg, broden en croissants, yoghurt, snacks, carpaccio wraps, zalm wraps, rijst pasta, sate, pizza en Vlaamse friet. Voor ieder wat wils, en niet te vergeten, voor kinderen tot 4 jaar betaal je slechts 5 euro en van 5 t/m 12 maar 17,50! Iedereen kan genieten van de lekkernijen die deze brunch te bieden heeft!

Voor de echte belevenis zal er ook real life cooking plaatsvinden! Witvis, Pannenkoeken en ei-gerechten worden direct vanuit de open keuken door onze gezellige chefs geheel naar wens voor jou klaargemaakt. Als heerlijk afsluiter presenteren wij onze mega chocolade fontein gevuld met echte Belgische Chocolade.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Wat moet je eten na het sporten?

Je huid verzorgen zoals artsen dat doen?

Waar bestaat het kerstdiner uit?

Ook op deze feestelijke dagen kan je genieten van een overheerlijk onbeperkt live cooking kerstdiner, geheel in kerstsfeer. Vanaf 17.30 opent 2Seasons beach haar zeer uitgebreide live cooking kerstdiner. Allereerst serveren zij een amuse plank en carpaccio aan tafel. Daarna kan je  gebruikmaken van een frisse saladebar, diverse warme en koude bijgerechten, vlees gerechten van de grill en vis gerechten vanaf de bakplaat klaargemaakt door de gezellige chefs. Tijdens het kerstdiner kunnen de liefhebbers ook genieten van een aantal wild-gerechten. Luxe en lekkernijen, elke smaak voor ieders voorkeur!

Nog niks gepland op kerstavond? Kom naar 2Seasons beach!

Hiervoor kan je ook bij 2Seasons beach terecht!

Wist je dat 2Seasons beach ook in de winter erg actief is? Natuurlijk staan de zomermaanden in het teken van genieten van het zonnetje, zittend op het terras aan een heerlijk ontbijtje of lunch, maar ook in de wintermaanden kan je hier goed terecht voor een gezellig ontbijt, lunch, diner, high wine, high tea of een zakelijke borrel. Tevens zijn er verschillende arrangementen te boeken als een babyshower, bbq, bedrijfsuitje, als feestlocatie of trouwdag. Voor elk ludiek idee staan zij altijd open! Neem contact op voor eventuele aanvragen!

Nog niks gepland op kerstavond? Kom naar 2Seasons beach!

Expeditie Robinson

Ben jij net als ik, een echte Robinson fan? Dan kan jij nu jouw favoriete programma in real life naspelen! Ben je op zoek naar een leuk teamuitje of een gezellige familiedag? Speel dan Expeditie Robinson op het strand van 2Seasons beach en geniet daarna van een heerlijke lunch/diner!

Ben jij toe aan een leuke dag weg of heerlijk eten? Bekijk dan de website van 2Seasons beach! Ik kom hier geregeld en ben een groot fan.

Veel eetplezier! Nog niks gepland op kerstavond? Kom naar 2Seasons beach!

X Dailydoseofdaph