We kennen allemaal het modemerk Desigual wel, met de vrolijke en uitgesproken kledingstukken die niet in het straatbeeld weg te denken zijn. Dit seizoen komen zij met een wel heel bekende Franse kunstenaar, die de nieuwe collectie zijn gevoel voor mode meegeeft. De bekende kunstenaar? Let’s read on! Nieuwe collectie Desigual krijgt ondersteuning van een speciale Franse kunstenaar

Nieuwe collectie Desigual krijgt ondersteuning van een speciale Franse kunstenaar

Het Spaanse modemerk Desigual is een van de meest herkenbare kledingmerken. Ze stralen optimisme uit en dat komt tot uiting in kleurrijke designs en weelderig patchwork. Desigual is in 1984 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken kledingmerk. Ook in Nederland veranderen ze het straatbeeld. In 2009 hadden ze drie winkels, terwijl in 120 andere winkels een deel van hun collectie aan de kledingrekken hangt. Maar sinds 2009 is Desigual niet stil blijven staan. Desigual verovert langzaamaan Nederland en geeft kleur.

Leuk om te lezen:

Wie is die kunstenaar?

Met zijn kleurrijke afdrukken en opvallende bezuinigingen is het Spaanse label al decennia een goede sfeer. Desigual kondigt nu een nieuwe samenwerking aan en is meer dan veelbelovend. Niemand minder dan de Franse kunstenaar Jean-Paul Goude kom het merk voor de lente / zomerverzameling 2018 steunen. Dit is natuurlijk big news in de fashionwereld! Een grote naam als Jean Paul Goude die het merk Desigual ondersteunt in een nieuwe collectie!

Grazia vol lof over de samenwerking

De Duitse Grazia is veel lof over de samenwerking van Desigual met de Franse kunstenaar Jean Paul Goude. De beeldkenner Goude zal Desigual adviseren in verschillende onderdelen. Zo neemt hij regie over productontwerpen, marketingstrategieën en evenementen en hij lanceert zelfs een eigen collectie met het label.

De eerste uitdaging voor de ontwerper stond al voor de deur. Want terwijl de Fashion Week in New York op 7 september werd gehouden, bleef Jean Paul ook nog eens helpen bij de show als creative artist. Ik hou van uitdagingen en daarom wil ik Desigual helpen om haar imago te vernieuwen. Terwijl het behoud van het merk extreem spannend is, hoop ik dat ik de uitdaging ben, zegt de ontwerper.

Nieuwe collectie Desigual krijgt ondersteuning van een speciale Franse kunstenaar

Herstructurering van het merk

De herstructurering van het merk, dat in 2015 begon, wordt nog succesvoller met de hulp van de beroemde kunstenaar. Het aanbod om deel te nemen aan zon interessant project is spannend en intimiderend.”  Wij kijken alvast uit naar de nieuwe stukken van het label, dat ons zeker weer verrassen met kleurrijke en unieke stijlen!

Nieuwe start voor Desigual volgens de WELT.de

De nieuwe art director van het label Desigual, Jean Paul Goude, is in staat om het beeld van het merk te vernieuwen met zijn 40 jaar ervaringen. De WELT.de in Duitsland is razend enthousiast! Zij geven niet alleen aan dat Jean Paul Gaude voor grote merken heeft gewerkt, als Chanel, Kenzo en Guerlain, maar ook nog veel meewerkte aan tijdschriften. Deze ervaring kan hij maar al te goed naar voren brengen in zijn samenwerking met Desigual.

Nieuwe collectie Desigual krijgt ondersteuning van een speciale Franse kunstenaar

De nieuwe samenwerking zal voorbeeldig zijn voor de herstructurering van Desigual, die in 2015 is gelanceerd. Het doel is klantgerichtheid, nieuwe reclamestrategieën en hogere kwaliteit.

Wat vind jij van de nieuwe samenwerking tussen modemerk Desigual en de Franse kunstenaar Jean Paul Goude? Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe stukken. Keep you posted! Nieuwe collectie Desigual krijgt ondersteuning van een speciale Franse kunstenaar

X Dailydoseofdaph