Afgelopen weekend ben ik een nachtje weg geweest met Michael en we hebben zondag Vaderdag gevierd, wat betekent 3 vaders af! Daarnaast staan er weer veel leuke campagnes op de planning! Let’s read on. Nachtje weg & Vaderdag vieren

Nachtje weg & Vaderdag vieren

Michael en ik zijn afgelopen vrijdag een nachtje weg geweest naar Utrecht en hebben hier ook heerlijk gegeten. Ik vind het heerlijk om af en toe lekker een nachtje weg te gaan en te ontspannen. Zaterdag hebben we vroeg ontbeten en zijn we daarna Amsterdam in geweest. We hebben nog nooit zo lang geshopt en gelopen haha, dat ik er op een gegeven moment zelfs klaar mee was! We hebben iets teveel geshopt van het goede, maar wel geslaagd! Zaterdagavond reden we terug naar huis en ik was zo moe dat ik lekker vroeg naar bed ben gegaan.

Nachtje weg & Vaderdag vieren

Vaderdag bij 3 papa’s

Voor ons zijn Vader- en Moederdag altijd een dingetje omdat we 3 papa’s en 4 mama’s langs moeten gaan op 1 dag, dus veel passen en meten! Zo ook deze zondag, eerst zijn we vroeg begonnen met sporten om 9 uur en daarna zijn we bij iedereen gezellig langs geweest. Helaas hadden we allebei nog wat werk te doen dus is het weekend niet geheel ontspannen geëindigd, maar het was wel een heerlijk weekendje!

Nachtje weg & Vaderdag vieren

Blogbox met 6 nieuwe items

Ik heb deze week weer een nieuwe blogbox ontvangen met 6 items. Het waren zeer uiteenlopende items die alles te maken hadden met ‘go outside’. Zo heb ik een hamman-handdoek ontvangen, verschillende tafelkleden, een sauna-bon (love it), kaarsen voor buiten van Ted Sparks, en een lippenstift van Ariane Inden.

Nachtje weg & Vaderdag vieren