De afgelopen tijd heb ik veel toffe items mogen ontvangen van het merk NA-KD. Ik laat je graag zien welke items mijn favorieten zijn en de do’s and dont’s wat betreft shoppen bij NA-KD. Let’s read on. NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Nu de zomer er aan komt is het natuurlijk weer tijd om voor nieuwe items te shoppen, en waar kan dat beter dan bij www.nakd.com! Het is altijd een uitzoekwerk om te kijken welke maat perfect is en daarom laat ik jullie weten welke items mijn favoriet zijn en welke maat je het beste kunt nemen.

Outfit 1. Red suit

Ik dacht eerlijk gezegd niet dat ik dit pak heel vaak aan zou doen, omdat hij best opvallend is. Maar nu ik hem heb, trek ik hem toch veel vaker aan dan gedacht. Hij zit namelijk super comfortabel en als je dit pak aantrekt, ben je gelijk klaar! Ik heb in de broek en het jasje een maat 36, en dat zit perfect. De lengte is goed en bij de schouders zit hij ook mooi. Vergeet niet bij het afrekenen je code Sonneveld20 te gebruiken voor 20% korting. Bekijk het pak hier.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Outfit 2. Blauwe bikini

Deze bikini is echt mijn favoriet. Het topje zit perfect en het broekje is wat meer gesneden aan de achterkant, dat vind ik altijd wel wat fijner. Anders lijkt je kont zo platgedrukt met een groot broekje. Ik heb de top in maat M en het broekje in maat S. Deze maten vind ik persoonlijk precies goed zitten. Zo kan je op de foto een beetje zien hoe hij staat en zelf bekijken welke maat je nodig zou hebben. De bikini shop je hier.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Outfit 3. Zomers jurkje met tijgerprint

Dit jurkje was echt mijn fav op vakantie in Australië. Hij zit namelijk super comfortabel en ziet er alsnog fashionable uit. Hij zit wat strakker aan de bovenkant en valt vanaf de taille losser. Ik heb hier een maat 36 van maar hij kon ook in 34 of 38. Hij is namelijk redelijk stretch. Bekijk het jurkje hier. Vergeet niet de code Sonneveld20 te gebruiken! PS deze code is ook geldig op merken als Levi’s en Tommy Jeans!

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Outfit 4. Leopard dress pink

Een ander zomers jurkje die heerlijk is voor een shopdagje of een dag aan het strand. De overlap kan je namelijk makkelijk aan en uit doen. Ik heb hier een maat 34 in omdat je op de afbeelding op de website ook ziet dat hij ietsje groter is. 34 zit goed. Hier kan je de jurk vinden.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Outfit 5. Purple suit

Omdat ik zo blij was met het rode pak, wilde ik hem graag ook in een andere kleur. Iets minder opvallend, maar wel leuke details. Ik heb het pak ook in het paars/zwart genomen. Deze heb ik in dezelfde maat genomen als het andere pak, jasje en broek in maat 36 en deze valt wel wat wijder omdat het model net wat anders is, maar dat hoort er juist bij. Het pak kan je hier vinden.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Outfit 6. Another tiger dress

Oké misschien overdrijf ik wat met de tijgerprintjes, maar bij deze valt het niet zo heel erg op. Het is trouwens ook echt de trend van deze zomer, dus je kan het nooit fout hebben. Deze jurk heb ik net nieuw en aangehad met 19 graden, hij is heel dun maar kan precies met dit weer. Ik denk dat hij ook heerlijk is als het wat warmer is vanwege de stof. De jurk kan je hier vinden. Ik heb hem trouwens in maat 36, maar hij kon ook in 34.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

 

Outfit 7. Zomers setje

Dit setje kan je los van elkaar dragen, maar samen lijkt het net op een jumpsuit. Hij zit super comfy en je kan hem ook dragen met een riem zoals ik hier heb gedaan. Ik vind het wel lastig om het met schoenen te combineren. Tot nu toe heb ik het alleen met hakken gedragen, dat maakt het wel af. Hier vind je het pak. Ik heb de broek in maat 36 en de top in maat 34, maar die zou ook in 36 kunnen.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

Outfit 8. Trenchcoat

Deze trenchcoat is top voor het warmere weer. Hij is niet te dik, dus makkelijk mee te nemen en te combineren met een short, jurkje of ook met een lange broek. De kleur is ook lekker makkelijk te combineren. De jas heb ik in maat 36 besteld en deze maat zat goed. De broek is trouwens ook van NAKD, bij deze broek heb ik dus maat 36 besteld en zat hij best wijd, daarna had ik een broek in het zwart besteld in maat 36, en die was opeens veel te klein. Wat betreft jeans twijfel ik dus altijd wel welke maat ik moet nemen. Ik kijk dan altijd welke maat het model draagt en op basis daarvan maak ik een besluit. Broeken dus beter iets groter bestellen dan kleiner.

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items

 

Heb jij nog vragen over producten of welke maat je het beste kunt nemen? ik beantwoord ze graag voor je. Mail naar dailydoseofdaph@outlook.com om zo snel mogelijk antwoord te krijgen. Vergeet niet mijn code Sonneveld20 te gebruiken voor 20% op je hele bestelling!

Blogs you might like:

Vliegtuig outfits

Mijn favoriete sportkleding merken

NA-KD kleding haul! Mijn favoriete zomer-items