Van kleding kan ik niet genoeg krijgen, en dan zeker niet als het gaat om sportkleding. Jup, mijn vriend en ik hebben een kast moeten aanschaffen om de sportkleding op te bergen. En zelfs dit past niet. Met al die sportkleding, heb ik natuurlijk zo mijn favorieten. Wat zijn mijn favo-sportmerken? I let you know! Mijn favoriete sportkleding!

Mijn favoriete sportkleding!

Met zoveel sporten in de week, heb je natuurlijk tientallen sportsetjes nodig. Want ja, je hebt nooit genoeg. Toch stel ik zo mijn eisen aan sportkleding. Het moet niet alleen lekker zitten, maar ook niet doorschijnend zijn, lekker hoog voor the belly en natuurlijk nog elegant zijn ook!

Na al die try-outs zijn er ook heel wat merken in de prullenbak belandt. Simpel weg omdat sportkleding nou eenmaal van hoge kwaliteit moet zijn. Daarom heb ik mijn blog ook niet ‘ on a budget’ genoemd. Sportkleding is af en toe wat duurder, maar hierbij gaat het vooral om de kwaliteit. Zeker als je wat merken hebt uitgeprobeerd.

 

Meer blogs in deze stijl:

Welke sportkleding?

Wat is Fast fashion en wat doet het met ons?

Mijn all-time favorite is natuurlijk…

Gymshark

Oke, hier heeft mijn vriend mij helemaal verslaafd aan gemaakt. Gymshark is echt ge-wel-dig. Alle broeken zijn lekker high-waist en zorgen er altijd voor dat je kont er goed uitziet! FIJN! Daarnaast is de kleding echt niet duur. Voor een sportlegging betaal je gemiddeld 40 euro en voor een top ongeveer 25 euro. Het nadeel is wel dat de kleding echt super snel uitverkocht is.

Bij een nieuwe release, moet je echt klaarzitten achter je computer, wil je je jouw maat kunnen bestellen. Ook is het verstandig om goed door de maattabellen te scrollen. De kleding valt namelijk iets kleiner, omdat het een Amerikaans merk is. Een legging zou ik iets groter nemen. Ik heb normaal xs, maar in Gymshark moet ik echt S hebben. Maar dan zit hij ook perfect!

 

Mijn favoriete sportkleding!

Victoria’s Secret

Als het gaat om kwaliteit, dan is de pink collectie van Victoria’s secret een goede keus als het gaat om sport-bh’s. Ik koop altijd al mijn sport-bh’s van Victoria’s secret, omdat ze echt lekker zitten en goed ondersteunen. Als je een legging van victoria’s secret gaat kopen, raad ik je aan om echt voor een goede te gaan van ongeveer 80 euro. Ze hebben namelijk ook goedkopere varianten van 40 euro, maar dat merk je echt aan de kwaliteit. Deze schijnt bijvoorbeeld erg door. De sport-tops zijn daarentegen echt van goede kwaliteit en niet te duur!

Mijn favoriete sportkleding!

Lululemon

Het duurste sportmerk dat ik ken, maar ook echt de fijnste. Lululemon richt zich overduidelijk op kwaliteit en dit is ook terug te zien aan de kleding. Er is overal over nagedacht, zoals de lichtgevende randjes aan de onderkant van de broek, zodat je kan hardlopen en zelfs vakjes waar je je mobiel in kwijt kan. Een all-time favorite!
Wie is daphne?

Lilybod

Van Lilybod kreeg ik laatst een legging thuisgestuurd en ik kende het merk eigenlijk niet. Toen ik op de website keek, hadden ze niet veel keuze, maar dat trekt mij altijd wel aan. Daar zit namelijk altijd wel een reden achter en meestal is die reden dat ze meer op kwaliteit zijn gericht dan op kwantiteit. Dat was ook te zien aan de legging. De stof was superlicht en de legging zat echt geweldig. Ook niet heel duur, rond de 60 euro voor een legging.

Mijn favoriete sportkleding!

Cleo Harper

Bij Cleo Harper was hetzelfde verhaal als bij Lilybod. Niet veel keus, maar de kwaliteit is geweldig. De legging past perfect en sluit goed aan. Daarnaast schijnt zelfs het witte deel van de legging niet door! Ook deze legging is niet heel prijzig. Rond de 60 euro.

Mijn favoriete sportkleding!

H&M

Natuurlijk een merk wat iedereen kent, maar H&M verkoopt echt wel goede sportkleding. De kwaliteit is erg goed en de variatie is leuk. Zelf heb ik geen leggingen van H&M, maar wel wat sport-tops. Deze zitten altijd lekker en na een aantal keer wassen blijft de kleur ook gewoon goed.

Mijn favoriete sportkleding!

Lilymoon

Daarnaast de heerlijkste Chill-outfit voor na het sporten, zijn 100% mijn favorites van Lilymoon. De kleding is zo comfortabel en oogt ook nog eens fijn en sexy. Je ziet er niet sloppy uit, maar juist elegant in een comfy outfit. Echt een grote grote aanrader! Mijn favoriete sportkleding!

Wat is jouw favoriete sportmerk? Ik wil natuurlijk alles proberen! Let me know!

X Dailydoseofdaph X Daphne Sonneveld