Bij elke sportoutfit past een nieuw paar sportschoenen toch? Nee gekkigheid, maar ik heb wel een top 4 gemaakt van mijn favoriete Skechers schoenen, die bij Ziengs te koop zijn. Let’s read on. Mijn favoriete Skechers schoenen

Mijn favoriete Skechers schoenen

Als fanatieke sporter is het belangrijk om goede, kwalitatieve sportschoenen te dragen die er ook nog eens fancy uit zien. Naast het sporten vind ik het heerlijk om sneakers casual te dragen. Omdat ik ook last heb van X-benen en platvoeten, draait het bij mij voornamelijk om de pasvorm. Naast de good looking D’Lites van Skechers heb ik ook sportschoenen mogen ontvangen via Ziengs, en geloof mij: deze zitten heerlijk!

1. Skechers D’Lites

Ik heb vorige zomer de zwart witte D’Lites al lekker vaak gedragen en vorige maand de licht beige D’Lites ontvangen. De schoenen zijn heerlijk licht en je hebt bijna niet het idee dat je schoenen aan hebt. Door de leuke kleuren en kleine details zoals de glittertjes aan de zijkant, ogen de schoenen ook gewoon vrouwelijk en kan je ze onder elke outfit dragen. Zelf draag ik ze vaak onder een mom Jeans of onder een rokje. Dat maakt het dan net iets stoerder!

Mijn favoriete Skechers schoenen

2. Skechers Empire Spring glow

Iedereen moet een paar witte sneakers in zijn/haar kast hebben en niet alleen voor alledaags, maar ook ideaal als sportschoenen. Ik weet niet of ik alleen dat trekje heb, maar als ik een wit shirtje aan heb en een legging met een kleurtje, wil ik graag ook witte schoenen hieronder dragen. Daarom zijn de Empire Spring Glow perfect. Ik heb ze nu al zoo vaak gedragen en ze zitten heerlijk, zeker met squatten.

Mijn favoriete Skechers schoenen

3. Skeckers Skyline Zwart

En natuurlijk kunnen hele zwarte sneakers niet ontbreken in je kast. Ik combineer graag een wit of zwart shirt met een kleurtje en dan wil je schoenen aan die hier perfect bij passen. De zwarte Skechers zitten perfect en hebben een heerlijk voetbed. Ik kan hier echt uren op lopen. Het is niet alleen comfortabel maar ook echt goed voor je voeten. De kwaliteit krijgt hier zeker een pluspunt. Ik ben helemaal weg van de Skyline sneakers en draag ze dus ook echt vaak naar de sportschool.

Mijn favoriete Skechers schoenen

Hoe te combineren?

Het voordeel van de Skechers schoenen is het feit dat ik ze leuk vind onder een casual outfit maar natuurlijk ook als sport look. De kwaliteit is iets waar ik echt heel erg op let en daar ben ik zo blij mee, ze zitten heerlijk en echt stevig om je voeten heen. Ik draag de Skyline en Empire Spring Glow voornamelijk in de sportschool met een leuke legging en top. De schoenen hebben zelf al wat leuke details zoals de glans om het logo heen en zilveren tintjes. Hier let ik vaak op bij schoenen en ik vind dat het daardoor ook wat vrouwelijker wordt.

De D’Lites draag ik vaak met een korte broek of rok of natuurlijk met een stoere, wat wijdere jeans. De beige kleur doe ik vaak aan met een rustigere, vrouwelijke outfit en de zwart witte passen echt bij een stoere look. Zo kan je dus altijd door combineren, heerlijk!

Wil jij één van deze prachtige schoenen scoren? Ik heb alle schoenen via Ziengs! Shop till you drop!