De liefde van jouw leven niet zomaar voorbij laten lopen? En niet de moed om er direct op af te stappen? Dan heb ik de oplossing om de perfecte match in real life te ontmoeten! Met Happn vind je jouw droomman/vrouw in real life!

Met Happn vind je jouw droomman/vrouw in real life!

Weet je dat nog? Die keer in de club, met die knappe barman. Je durfde maar niet om zijn naam of nummer te vragen, maar je krijgt hem maar niet uit je hoofd! Of die vroege ochtend in de bus, naast die knapperd, die zeker weten ook naar jou kijkt als je de bus instapt, maar geen van beide durft de eerste stap te zetten. What to do? Vind de persoon die jij zo graag wilt ontmoeten, maar niet op af durft te stappen. I know the solution!

Happn: Find the people you’ve crossed paths with

De app Happn helpt je met het vinden van die persoon die jij maar al te graag een keer wilt zien op een leuke date! Je loopt op straat, in het cafe of op een feestje en ziet daar de man van jouw dromen. Die wil je graag nog eens zien.

Happn is een dating app die het mogelijk maakt om de mensen die je in het echt tegenkomt terug te vinden. De app is aanwezig in meer dan 60 steden in de wereld en er zijn momenteel meer dan 30 miljoen gebruikers.

Met Happn vind je jouw droomman/vrouw in real life!

Dating site of Happn?

Waarom zou je op datingsites zoeken naar een man waar je eens een drankje mee wilt drinken of iemand waar je wel een toekomst in ziet? Risico’s! De echte liefde kan je gewoon vinden in real life, en misschien ben jij jouw droomman allang tegenkomen. De wereld draait tegenwoordig teveel om de online wereld waardoor onze social real life wereld achteruit gaat. Een lekkere middag shoppen door de stad kan wellicht al leiden tot het zien van jouw stunner!

In 2015 is de app in Parijs ontwikkeld door het goed kijken en observeren naar de huidige wereld en het handelen naar een nieuwe connectie. Veel mensen vinden het spannend en eng om iemand zomaar aan te spreken, en dan komt Happn goed van pas.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Dit zijn de leukste valentijn cadeaus

Het leukste cadeau voor mijn vriend

Hoe werkt de app?

Bij de Happn app schrijf je je in en maak je een profiel aan. Je kunt eventueel nog jouw profiel aanvullen met gegevens over jezelf die relevant zijn! Bij het downloaden van de app kan je je ook gemakkelijk inschrijven met jouw Facebook account.

Daarna geef je aan wat jouw voorkeuren zijn als het gaat om het vinden van jouw perfecte match. Bij ‘my preferences’ geef je dit aan. Wil je een man of vrouw tegenkomen en tussen welke leeftijd mag jouw match zijn?

Bij het reloaden van de app kan je al mensen zien die dicht bij jou in de buurt zijn en de app hebben gedownload. Het leuke is, dat hij jouw gps in de gaten houdt en daarmee ziet welke mensen actief zijn op Happn en binnen een straal van X aantal km van jou verwijderd zijn!

Met Happn vind je jouw droomman/vrouw in real life!

Commitments van Happn

Misschien vind je het niet fijn dat mensen kunnen zien waar jij loopt of jou kunnen vinden via de app. De app heeft alle regels duidelijk in beeld gebracht en alle keuzes zijn aan jou. Zo:

  • kies jij er zelf voor welke informatie je bloot geeft en wat verborgen blijft.
  • geef je zelf aan wanneer de gps aan staat en wanneer Happn laat zien dat je in de buurt bent.
  • maak jij zelf de beslissing om een persoon toe te laten.
  • bestaan er geen nep-accounts. Elk account wordt namelijk gekoppeld en geverifieerd.
  • weten jouw vrienden niet dat jij een Happn account hebt.
  • wordt er niets via jouw account gepost.

Don’t wait!

Kan jij niet wachten om jouw droomman in het echt te zien en online direct terug te vinden? Download Happn en blijf op de hoogte van alle leuke personen die jij tegenkomt! Met Happn vind je jouw droomman/vrouw in real life!

X Dailydoseofdaph