Afgelopen week ben ik samen met Iris, Doom en Mam naar Amsterdam geweest en daar hebben wij heerlijk genoten van een lunch bij Bar Spek. Dit zijn mijn tips en echt aanrader als je hier een keer komt lunchen! Let’s read on. Lunch hotspot Amsterdam: Bar Spek

Lunch hotspot Amsterdam: Bar Spek

Vorig jaar heb ik al mogen genieten van een heerlijke lunch bij Bar Moustache, en afgelopen week was het de beurt aan Bar Spek. Nadat we een klein stukje van de stad zijn gelopen, ongeveer 10 minuutjes, kwamen we aan bij een super schattig restaurant op de hoek van de straat. Met leuke oldschool stoeltjes en een groot terras, namen we buiten plaats. Nog lekker van de laatste zonnestralen van de zomer genieten.

What  I ordered!

Ik vind het altijd heerlijk om samen me iemand 2 maaltijden te delen, zo kan je van alles wat proeven. We kozen er nu voor om met zijn 4en nog een gerecht te delen. Ik koos voor het gepocheerde ei met zalm en spinazie. Echt heerlijk! Doom had de warme geitenkaas salade , Ier het spekontbijt en mam de Croque Madame. En natuurlijk konden de Pancakes met chiazaad, bosvruchten compote, honing en creme fraiche niet ontbreken!

Lunch hotspot Amsterdam: Bar Spek

Waarom bij Bar Spek ?

Ik vind Bar Spek echt lekker onderscheidend door de vele GOEDE keuzes die je kan maken. Daarnaast draait het concept om het echte bourgondische eten waarbij je dus ook voldoende op je bord krijgt. Dan is een lunch ook echt een lunch, en moet je niet daarna nog een klein hapje ergens halen omdat je niet voldoende hebt gegeten. Je zit lekker vol en daar houd ik van, haha!

Lunch hotspot Amsterdam: Bar Spek

Echte aanraders!

Ik ben geen pizza fan, maar als je van pizza, kun je hier dus de lekkerste verse pizza’s halen. Met een eigen steenoven bakken ze de beste pizza’s en ben je verzekerd van een volle maag! Echt lekker genieten dus.

Het grootste voordeel van Bar Spek is het feit dat je tot 4 uur ontbijt kan eten. Ik vind meestal de ontbijtjes op een menukaart het lekkerst, maar die kan je dan maar tot 12 uur eten, terwijl ik om 1 uur ook graag een yoghurtje met granola of een pancake zou willen bestellen, en dat is allemaal mogelijk bij Bar Spek. Lekker eten wat je wilt, wanneer je het wilt!

Lunch hotspot Amsterdam: Bar Spek

Echte nuchtere gezelligheid

Wil je even uit de drukte en rustig kunnen ontspannen van een lekkere lunch koffie of zelfs diner? Dan zou ik zeker aanraden om even langs te gaan bij Bar Spek. De gastvrijheid, gezelligheid en ontspannen sfeer waarvan ik toen zo heb genoten bij Bar Moustache was nu ook zeker weer aanwezig bij Bar Spek! Topplekjes!

Zeker één van mijn aanraders, so find it out yourself!

Lunch hotspot Amsterdam: Bar Spek