Lieve lieve volgers, ik heb jullie hulp nodig! Ik vind het hartstikke leuk dat jullie mijn blogs altijd trouw blijven volgen en hier steek ik dan graag veel energie en tijd in. Om jullie ook blij te houden, vraag ik me  het volgende af… Let’s read on! Lieve lezers, ik heb jullie hulp nodig! 

Lieve lezers, ik heb jullie hulp nodig!

Hi lieve volgers, zoals jullie weten ben ik al lange tijd bezig met blog schrijven en dit doe ik met heel veel plezier! Ik ben dan ook super trots en blij als ik zie dat zoveel mensen mijn blogs blijven lezen. Om jullie als trouwe lezers te blijven verassen en leuke blogs te schrijven, ben ik ergens benieuwd naar je mening!

Lieve lezers, ik heb jullie hulp nodig!

Jouw mening is belangrijk!

Waar heb jij als lezer nou echt behoefte aan? Waar wil je graag meer van lezen? En wat sla je liever over? Onderaan de blog kan je jouw mening achterlaten. Hier hebben we allebei wat aan!

Jij laat blijken waar je meer of minder van wilt lezen, en ik zal hier natuurlijk naar luisteren! Mijn blogs zullen zo nog beter aansluiten bij jullie als trouwe lezer! Klinkt dat niet super? :)

Waar kan je uit kiezen?

Zoals je wellicht al ziet, schrijf ik over veel verschillende onderwerpen. Hierbij ligt de focus wel op een gezonde levensstijl, maar daarbij schrijf ik ook eens over fashion, social media of een persoonlijke blog. Wat heeft jouw interesse? Natuurlijk mag je ook meerdere antwoorden geven, graag zelfs.

Lieve lezers, ik heb jullie hulp nodig!

Welke regelmaat?

Met welke regelmaat zou ik een blog moeten plaatsen? En op welk tijdstip lees jij het liefst een blog? Is dat vroeg in de ochtend voor je werk, of juist tijdens het middageten of na het werk? En lees je blogs liever op een maandag of juist in het weekend? Let me know! Met deze informatie kan ik ervoor zorgen dat je nooit meer een blog mist en precies datgene leest wat je wilt lezen!

Let me know!

Laat me weten wat je ervan vindt en of je überhaupt een fanatieke lezer bent! Zoals jullie weten, doe ik dit met veel passie en plezier en daarom wil ik graag luisteren naar mijn volgers! So let me know!

Lieve lezers, ik heb jullie hulp nodig!

 

[os-widget path=”/daphnesonneveld/dailydoseofdaph-outlook-com” of=”daphnesonneveld” comments=”false”]