Je hebt er vast weleens van gehoord; Herbalife. Om jullie op de juiste wijze te informeren en mijn ervaringen te laten weten, ben ik dan ook aan mijn Herbalife traject begonnen! Let’s try something new: Herbalife

Let’s try something new: Herbalife

1 maand geleden ben ik gestart met Herbalife. Dit is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf dat mensen over de hele wereld helpt een evenwichtige, actieve levensstijl te leiden. De producten worden verkocht via ‘Onafhankelijk Herbalife Members’ en zijn daarom niet verkrijgbaar in winkels. De member waarbij je jouw producten koopt, is tevens jouw coach en helpt je met het behalen van de beste resultaten.

Mijn coach is Dennis van 24 Fitclub. Om de twee weken ga ik bij hem langs om mijn vooruitgang te meten en mijn ervaring met hem te delen. Samen hebben wij doelen ingesteld en gekeken naar de producten die hier de meeste toegevoegde waarde aan leveren. Zo heb ik als doel om voldoende eiwitten binnen te krijgen, mijn vetpercentage naar beneden te krijgen en fitter/conditioneel sterker te worden.

Dennis heeft hierbij een lijst opgesteld met passende producten.

Welke producten gebruik ik?

De lijst die is samengesteld, bestaat uit eiwitrijke producten, supplementen en vitamines. Alle producten zijn toevoegingen aan mijn dagelijkse voeding en dus niet vervangbare producten. Ik neem dus geen eiwit-shake als ontbijt, maar ik voeg een schep eiwitpoeder toe aan mijn havermout. Let's try something new: Herbalife

De Formula 1 voedingsshake voeg ik toe aan mijn ontbijt. Het is een goede start van de dag en rijk aan voldoende eiwitten. Dit is tevens de beste eiwit-shake die ik tot nu heb geproefd, wat betreft macro nutriënten. Dit is de verhouding koolhydraat-vet-eiwit in de shake. Let's try something new: Herbalife

Als je je ooit afvraagt wat de lekkerste eiwitreep ever is, dan is het de Protein bar van Herbalife. Echt heerlijk en rijk aan eiwitten. Zelf neem ik hem vaak mee als ik een dagje weg ben en waarschijnlijk niet veel kan eten. Zo kom ik toch aan mijn eiwitten en kan ik het makkelijk mee nemen. De reep bevat 140 calorieën en 10 gram eiwit! Let's try something new: Herbalife

Als je je op een gebalanceerd dieet richt, is het soms lastig om goed naar het toilet te kunnen. Aloë Vera helpt je hierbij. Daarnaast zorgt het voor het beheersen van jouw gewicht en geeft het een lekker smaakje aan het water, als je het lastig vindt om 2 liter per dag te drinken!

Let's try something new: Herbalife

Tijdens het sporten is het aan te raden om een energiedrankje te nemen als je echt hard aan het trainen bent. Dit helpt je bij het beter presteren en geeft je meer energie gedurende de training. Het sport-assortiment van Herbalife sluit hier goed bij aan!

Deze blogs vind je vast ook leuk!

Voedingsschema op maat!

Fitnessschema op maat 
Let's try something new: Herbalife

Nog meer producten!

Op sommige dagen fitness en tennis ik, en op die dagen neem ik de rebuild strength shake na het sporten. Zo zorg ik ervoor dat mijn spieren genoeg eiwitten binnenkrijgen en sneller herstellen. Let's try something new: Herbalife

Het is lastig om elke dag voldoende vezels binnen te krijgen, zeker als je geen brood eet. Daarom neem ik elke ochtend een glas water met een schepje multivezel. Zo zorg ik ervoor dat mijn lichaam voldoende vezels binnenkrijgt.

Resultaten

Ik merk dat ik meer energie krijg en meer kracht heb om te sporten. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat het hongergevoel onderdrukt wordt en dat ik de dag op een energieke wijze doorbreng! Daarnaast zijn de shakes heerlijk, drink ik veel aloë vera en zijn de eiwitrepen niet aan te slepen, zo lekker, haha!

Ben je benieuwd naar mijn coach? Je vindt hem op InstagramLet’s try something new: Herbalife

X Dailydoseofdaph