Heb je dat ook weleens? Je eet gezond, sport veel en zorgt goed voor jezelf. Daarbij reinig je je gezicht regelmatig op een goede manier, maar toch blijft het vaak wat vettig en lastig te verzorgen. Je wilt hier graag wat aan doen, maar hebt geen idee hoe je dit kan oplossen. Een snelle en makkelijke manier graag? Let’s find out! Je huid verzorgen zoals artsen dat doen

Je huid verzorgen zoals artsen dat doen

Je huid verzorgen zoals artsen dit ook doen bij eventuele problemen aan de huid, bestaat dit? De artsen van Swiss Clinic kwamen erachter dat er een enorm gat zat in de wereld waarin wij als consument zelf iets aan onze huid doen en wanneer je langs een specialist moest om te kijken wat er verder voor oplossingen waren om je huid te voorzien van een passende manier van schoonhouden. Waarom was er niet iets wat je thuis kon gebruiken en waarbij je je huid een boost geeft om weer helemaal te herstellen? Daar is een oplossing voor bedacht! De nieuwe revolutionaire Renewal van Swiss Clinic biedt resultaat.

Je huid verzorgen zoals artsen dat doen

De huid echt herstellen

Voor het merk Swiss Clinic mocht ik de nieuwe Skin Renewal set uitproberen. Bepaalde tijden van het jaar heb ik last van een vettere huid of wat meer rare plekjes. Vaak komt dit voor als ik bijvoorbeeld heel veel sport of als het buiten heel koud begint te worden. Iets nieuws testen om dit te voorkomen, sla ik natuurlijk niet af.

Swiss Clinic

Swiss Clinic werkt met leidende ontwikkelaars over de hele wereld en met een team in Zwitserland. Het is hun doel om hoog technologische schoonheidsproducten en -behandelingen met actieve, natuurlijke ingrediënten te ontwikkelen. Swiss Clinic belooft veilige, precieze en kwaliteitsvolle producten met zichtbare, langdurende resultaten.

Swiss Clinic ontwikkelt producten en behandelingen die jou en jouw lichaam de optimale omstandigheden bieden om je schoonheid op natuurlijke wijze te versterken. Het doel is om enkel producten te maken die deze aanpak en belofte weerspiegelen en waarmaken.

Skin Roller

Het geheim achter de Skin Renewal behandeling is een combinatie van twee producten. Dankzij de 540 micro-naalden, maakt de Skin Roller kleine micro-kanaaltjes in de huid waardoor de huid reageert alsof die beschadigd is. Dit activeert het genezingsproces en de productie van collageen. Deze kleine micro-kanaaltjes helpen de huid om grote hoeveelheden actieve ingrediënten te absorberen uit de behandeling met het Rejuvenating Serum, zelfs tot 300% meer dan wanneer het serum zonder de roller aangebracht wordt. Deze actieve ingrediënten dringen diep tot in de huid, versterken het genezingsproces van de huid en stimuleren de vorming van een nieuwe, gezonde huid.

Je huid verzorgen zoals artsen dat doen

Stimulatie van de huid van binnenuit!

De Skin Renewal behandeling stimuleert en vernieuwt de huid van binnenuit. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en littekens, verzacht de huid, stimuleert de bloedcirculatie, verbetert de elasticiteit en vermindert vergrote poriën. Deze doeltreffende behandeling zorgt voor een egalere tint, een veerkrachtigere huid en behoudt de vitaliteit en energie door het huidverouderingsproces te vertragen.

Deze blog vind je vast ook leuk:

Gezonde manier om van een opgeblazen buik af te komen

Welk eten laat je staan als je wilt afvallen

Mijn ervaring van de Swiss Clinic Renewal

Het idee dat er mini naaltjes aan de roller zitten, schrikte mij wel af, maar je voelt het niet en het blijkt echt goed te zijn voor je huid. Het serum wordt letterlijk dieper in de huid gebracht door de roller en daardoor zorg je ervoor dat je huid goed herstelt en fris, zacht en glad aanvoelt. Ik heb de Renewal nu een paar keer gebruikt en ik merk echt verschil! Dit is hoe het werkt:

  1. Eerst maak je je gezicht en handen schoon met water.
  2. Daarna haal je de roller uit de verpakking en spray je de sanitizing spray op de top van het apparaatje.
  3. Nu de roller is ingesmeerd, kun je horizontaal en verticaal over je gezicht rollen. je voelt kleine prikjes, maar dit zorgt ervoor dat de crème echt in je huid terecht komt. Rol ongeveer 5 minuten door.
  4. Vervolgens maak je de roller schoon en smeer je je gezicht in met de rejuvenating serum. dit zorgt ervoor dat je je gezicht op en top reinigt met de juiste ingrediënten.

En je bent klaar! Het is aan te raden om dit ongeveer drie keer uit te voeren in de week. 5 minuutjes per keer en je bent klaar. Je reinigt jouw huid zo op een grondige, natuurlijke manier die getest en bewezen goed is. PS het is slim om de Renewal in de avond op te doen en hierna niks anders meer op te smeren. Zo komt jouw huid niet meer in aanraking met bijvoorbeeld bacteriën of andere stoffen van buitenaf.

Echt goed reinigen doe je nu gewoon lekker thuis! Je huid verzorgen zoals artsen dat doen

X Dailydoseofdaph