‘Ik ga jullie helemaal in de watten leggen met açaíbowls en slowjuices!’ Iets wat iedere fitgirl goed in de oren klinkt! Chiel is de eigenaar van de hotspot CLUBKOFFIE in Amsterdam en heeft mij afgelopen donderdag op bezoek gehad in zijn eigen breakfast/ lunchroom!

CLUBKOFFIE

Chiel wilde graag van het nachtleven af, nadat zijn tweede kind op komst was. Door na te denken over Chiel zijn favorieten eten en drinken, is club koffie ontstaan. Club als Club sandwich, en koffie spreekt natuurlijk voor zich! Chiel stond open voor advies en heeft zich laten inspireren door de trends van nu en advies van vrienden. Açaí bowls en slowjuices zijn tegenwoordig de trend en dit heeft hij dan ook toegevoegd aan zijn menukaart. Maar geen zorgen voor de mannen; de sandwiches en burgers staan ook gewoon nog op de kaart!

clubkoffiee-1

Ik moest en zou natuurlijk elk lekkernij eten die op de kaart stond, allen op advies van Chiel. Allereerst werden de healthy pancakes en de toast met avocado en ei geproefd. Een verwennerij natuurlijk! Heerlijk! Er zijn natuurlijk velen restaurants die een healthy pancake aanbieden, maar van CLUBKOFFIE krijg je meteen te horen waar de pancake van gemaakt is en welke goede voedingsstoffen erin zitten. Ik vind het persoonlijk heel fijn om te weten wat voor ingrediënten er in zitten.

Processed with VSCO with a5 preset

Daarna de beruchte açaíbowl! Chiel heeft uitgelegd dat de açaíbowl maar liefst 25% suiker bevat. Chiel geeft om zijn klanten en om de hoeveelheid suikers die in zijn producten zit. Daarom heeft hij ervoor gezorgd dat zijn açaíbowls tegenwoordig maar 9% suiker bevatten. Fijn dat hier aan gedacht wordt, en de açaíbowl was trouwens een echte aanrader!

Processed with VSCO with a5 preset

Breakfast at 5 pm

Daarna was het tijd voor het toetje. Oja deze lunch vond om 5 uur plaats. Het liefst ontbijt ik 6 keer per dag, dus dit was natuurlijk genieten. Waar CLUBKOFFIE om bekend staat zijn natuurlijk de clubsandwiches. Kip en makreel. Heer-lijk! Verse producten en heerlijk brood. Dat moet natuurlijk wel als je hierom bekend staat. Chiel maakt het dubbel en dwars waar.

Heb ik al gezegd hoe tof Chiel eigenlijk is? Hij geeft je het gevoel alsof je thuiskomt in zijn lunchroom! Lekker knus en gezellig. Ik vind het mooi als er een goed verhaal achter een bedrijf zit. Chiel is heel open over zijn keuzes en passies en dit spreekt mij erg aan! Ik heb erg genoten en ik zou het echt iedereen aanraden.

Chiel je bent echt een topper!

Wil jij nou ook een bezoekje brengen aan Chiel en zijn CLUBKOFFIE?

Check dan zijn website voor de menukaart! En laat even weten als je wat lekkers gegeten hebt bij Chiel.

PS. Zo rij je naar Chiel 

X Dailydoseofdaph