Een verjaardag, een feestje of een andere goede gelegenheid zoals het hebben van een 2,5 jarige relatie. Mijn vriend en ik verzinnen altijd de gekste dingen om elkaar een cadeautje te geven. Waar haal je de inspiratie vandaan om telkens weer met een goed cadeau te komen? Let’s find out! Het leukste cadeau voor mijn vriend

 

Het leukste cadeau voor mijn vriend

Mijn vriend en ik hebben bijna 2,5 jaar een relatie. (Wat gaat de tijd snel!) en daarbij is het natuurlijk leuk om een passend cadeau te geven. Aangezien wij van de leuke, inspirerende cadeaus zijn en graag iets geven waar we echt wat aan hebben, kan de zoektocht beginnen!

Job!

Oké oke, het leukste cadeau kan natuurlijk altijd weer iets veel groters, duurders en mooiers zijn. Maar het gaat vooral om het gebaar en het nut van het cadeau. Gaat het meer om de emotionele waarde? Wat voor gedachte zit achter het cadeau?

Mijn vriend is een accountant en loopt dus dagelijks rond in pak (zo fijn 🙂 ) Toch is het een hele opgave om het juiste overhemd, pak of schoenen te vinden en meestal kost het ook nog veel! Omdat ik hier graag mijn steentje aan bij wil dragen, ben ik op overhemden-jacht gegaan. En met succes geslaagd natuurlijk 🙂

Het leukste cadeau voor mijn vriend, niet verklappen wat het is!

 

 

Meer lezen over de perfecte overhemden:

https://dailydoseofdaph.com/how-to-become-a-stylish-man/

https://dailydoseofdaph.com/american-trend-to-holland-button-down-overhemden/

Where to buy?

Het leukste cadeau voor mijn vriend, where to buy? Als internet-addict struim ik het net af naar een overhemd die precies goed past bij mijn vriend. Lengte, kleur, details, maat? Waar je allemaal wel niet op moet letten.

Daar was het perfecte overhemd. De juiste maat, pasvorm, kleur. Een zomerse tint of perfect passend bij zijn pakken. Op Overhemden.com heb ik het juiste overhemd gevonden. Mijn vriend heeft namelijk brede armen en schouders, maar als de maat te groot is, past het weer niet bij de taille. Lastig zoeken dus!

Het leukste cadeau voor mijn vriend, niet verklappen wat het is!

Wat voor overhemd past perfect bij een sportieve bouw?

Het Navy overhemd uit de collectie van Eton is een prachtig overhemd, dat zowel zakelijk als casual gedragen kan worden. Ideaal dus! Het overhemd is van 100% katoen en wordt herkend aan zijn diagonale lijnen die ontstaan tijdens het weven van de stof. Daarnaast heeft het overhemd een getailleerde vorm, waardoor hij ook bij de taille perfect aansluit.

Eton kent 3 fits: slim fit (slank), contemporary fit (modern fit) en Classic Fit (regulier/wijd). Eton shirts zijn een gewild item in iedere herenkledingkast.

Het voordeel aan de overhemd.com is het gehele concept achter het merk. Goed luisteren naar de klanten, heeft geresulteerd tot overhemden die goed passen bij de man van nu.

Niet het zoeken, maar het vinden van de perfecte overhemd, staat centraal bij deze mannen. Iets waar nog veel bedrijven wat van kunnen leren. Niet het product, maar de klant staat centraal in het proces.

Alle overhemden van www.overhemden.com hebben iets met elkaar gemeen: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. En ook nieuwe merken sluiten zich aan om zich aan een breder publiek te presenteren. Alleen zo bereik je de doelgroep die echt op zoek is naar kwaliteit.

Het leukste cadeau voor mijn vriend, niet verklappen wat het is!

 

Het prijskaartje liegt er niet om, maar dat doet de kwaliteit dus ook niet. Soms moet je investeren in iets, waar je zeker het geld en effort uit zult halen. En dat kan mijn vriend nu zeker doen met zijn nieuwe overhemd, die hij natuurlijk veel te vaak gaat dragen, omdat hij deze van zijn lieve lieve lieve vriendinnetje heeft gekregen. 🙂

 

PS. Ik laat je graag zien op welke manier je een overhemd in 3 stappen perfect kan strijken.

 

X Dailydoseofdaph X Daphne Sonneveld

 

[socialpoll id=”2428835″]