Health freaks opgelet! Er zijn wat gewoontes die wij onszelf hebben aangeleerd, maar waar jij misschien geen besef van hebt. Lees snel verder voor wat oja-momenten!

Fitgirl gewoontes

En ja, als jij een actieve sporter bent en let op je gezondheid, noem ik jou een fitgirl. Als jij regelmatig te vinden bent in de sportschool, zul je vast veel van deze gewoontes kennen. Zo heb ik 9 gewoontes voor je op een rijtje gezet.

Honger!

  1. Als je gaat slapen, kan je niet wachten tot je wakker wordt om van je heerlijke ontbijtje te mogen genieten! Havermout staat bij mij dagelijks op het Menu, dus dit is dan ook het eerste waar ik aan denk als ik wakker wordt! Smullen!

  2. Je kan ECHT genieten van elk hapje eten dat je eet op een dag.

  3. Je denkt continue aan eten! Een maaltijd vergeten gaat er bij jou niet in.

  4. Je geniet van het intense gevoel na het sporten! Hier doe je het toch voor? Het geluksmoment, de ontspanning en de voldoening!

  5. Je telt automatisch de voedingswaarden en calorieën van de producten die je eet. Heel vervelend als je even nergens aan wilt denken en alles naar binnen wilt schransen.

  6. Na een maaltijd, denk je meteen aan je volgende maaltijd! HONGER

  7. De shakebeker geur van een net leeggedronken shakebeker, gun je niemand, maar dan ook NIEMAND!

  8. Je moet elke dag nadenken over de dagen dat je je haar gaat wassen! Het liefst elke dag natuurlijk!

  9. Het liefst ben jij elke dag in de sportschool te vinden, maar dit is natuurlijk niet verstandig. Je hebt je rust hard nodig na een paar dagen hard trainen.

En vul jij nummer 10 in?

PS. Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Of blijf jij al op de hoogte van mijn blogs? Schrijf je dan snel in, onderaan de pagina!

 

Heb jij nog onderwerpen waar jij echt wat over wilt lezen? Laat het me weten in de comment!

 

X dailydoseofdaph X Daphne Sonneveld