Een heerlijke, zomerse dag in Nederland, waarbij ik een gezellige dag in Amsterdam had gepland met mijn vriend. Om gezond de dag door te komen en de lekkere verleidingen in de straten van Amsterdam te weerstaan, moet er natuurlijk gezond geluncht worden. Waar de lunch naartoe gaat? Bar Moustache! En wel om de volgende redenen. Let’s Read on! Healthy lunch hotspot Amsterdam! 

Healthy lunch hotspot Amsterdam!

Natuurlijk kan je als ‘fitgirl’ genieten van al het lekkere eten en bestaat er iets als ‘balans’. Toch let ik (on)bewust op wat ik de gehele dag eet als ik een dagje weg ben. Op deze dag stond Amsterdam op de planning.

Misschien iets wat je herkend, maar altijd als ik een dagje ergens heen ga of bijvoorbeeld op vakantie ben, struin ik Instagram en Pinterest af voor de leukste en lekkerste hotspots om te ontbijten, lunchen of dineren. Zo ook voor deze dag.

Gezond en in balans?

Als je mij twee jaar geleden zou vragen om ergens te gaan lunchen of dineren, vond ik het erg lastig om te bedenken wat ik op dat moment zou gaan eten en vond ik het makkelijker om nee te zeggen. Dan wist ik in ieder geval zeker dat ik thuis de juiste voeding binnenkreeg en niet buiten de lijntjes kwam.

Nu, twee jaar later, weet ik de balans perfect te vinden. Ook omdat ik weet dat restaurants en cafés steeds meer meegaan met de voedingstrends van nu. Waarbij gezond eten centraal staat en de Açai bowls en Chia pancakes je om de oren vliegen!

Healthy lunch hotspot Amsterdam!

Healthy lunch hotspot Amsterdam!

Een heerlijke lunch, waarbij healthy food centraal staat? Hoooray! This hotspot got it all! Van pannenkoekjes tot bio-yoghurt, van smeltsalades tot wentelteefjes! Alles is tot in de puntjes verzorgd en op elk detail wordt gelet. Vegan, vlees of vis-liefhebber? Voor ieder wat wils, bij Bar Moustache! Ook als je lekker met je vriendje een hapje wilt gaan eten, dan staan de steak op de kaart!

Van A tot Z

Om het lekkerste van de kaart te kunnen ervaren, moet je natuurlijk van alles wat proeven! Om je dag goed te beginnen, is de Vitamine C shot een echte aanrader! Een lekker sapje die je weer volle energie geeft voor de dag!

Naast de Vitamine C shot en de green smoothie hebben we de heerlijke speltsalade en Griekse yoghurt met zelfgemaakte granola op. Zelf zou ik niet snel voor een speltsalade kiezen, maar deze zat boordevol lekkere ingrediënten, als spinazie, groente, geitenkaas, granaatappel en kikkererwten!

Healthy lunch hotspot Amsterdam!

De salade is echt aan te raden als je bijvoorbeeld een lange dag gaat shoppen. Je zit lekker lang vol en krijgt de goede voeding binnen. De yoghurt is heerlijk als ontbijtje voor je gaat sporten. De granola zorgt namelijk voor de nodige koolhydraten in de ochtend en de yoghurt voor de eiwitten.

Little treat!

Zoals je ziet op de foto, draait het echt om balans! Bar Moustache staat BEKEND om haar heer-lijk-e wentelteefjes. Om je vingers bij af te likken. We konden het niet laten om deze wentelteefjes te proeven. En ja, hier moet je dus echt een keer voor naar Bar Moustache.

Healthy lunch hotspot Amsterdam!

Next Round

De volgende ronde bestond uit de heerlijke Chia pancakes (zie foto) en de toast met avocado! De pancakes zijn heerlijk om na een lekkere workout te nemen. Zo kom je snel aan je koolhydraten en eiwitten. Daarnaast maak je je healthy meal helemaal af met de vitamine C shot. Beter kan je je dag niet beginnen!

Healthy lunch hotspot Amsterdam!

De juiste balans vinden en een lekker dagje in Amsterdam? Vergeet dan niet om een heerlijke healthy lunch of ontbijtje te halen bij Moustache Café. Ook voor een snelle maaltijd, staan ze voor je klaar!

Ik weet wel waar ik de volgende Little treat ga halen! #wentelteefjes #addict #loveit

Ken jij nog meer hotspots in Amsterdam of zou jij een keertje willen eten bij Moustache Café? Let me know! Healthy lunch hotspot Amsterdam!

X Dailydoseofdaph X Daphne Sonneveld

[socialpoll id=”2427338″]