Het jaar is begonnen en natuurlijk ben ik voor het begin van het nieuwe jaar begonnen met een goed, nieuw, gezond voedingsschema. Waar let je op bij het maken een nieuw schema en hoe ziet mijn week wat betreft eten eruit? Let’s read on! Fitgirl Food Diary 2018! 

Fitgirl Food Diary 2018!

Zoals velen van jullie weten, at ik vroeger heel ongezond (lees; ontbijt met 5 boterhammen Nutella) en ben ik sinds 3 jaar bezig met een gezonde levensstijl. Hierbij sport ik niet alleen meer, maar let ik ook goed op mijn voeding. Zo zorg ik dat ik voldoende eiwitten, vetten en koolhydraten binnenkrijg en mijd ik ongezonde vetten en suikers. Af en toe iets ongezonds is geen probleem, zolang ik maar terugval op mijn oude schema; gezond en gevarieerd. Vandaag nemen we een kijkje in mijn eetdagboek.

PS ik help je graag met een gezonde levensstijl. Online kun je een persoonlijk voeding of fitness schema laten maken!

Een nieuwe week, nieuw jaar, gezond beginnen

Dinsdag is het dan zover, mijn eerste werkdag bij JPT. Mijn ochtend begint met havermout, eiwitshake, banaan en bosbessen. Op werk aangekomen, neem ik om 11 uur een stukje ontbijtkoek en een hap van een eiwitreep. Om 1 uur eet ik 4 crackers met kipfilet en cashewnoten. 4 uur begin ik weer honger te krijgen en eet ik een appel en de rest van mijn eiwitreep. Ik ga naar huis en neem om 5 uur mijn eiwitshake mee naar de sportschool. Tijdens het trainen neem ik mijn shake en na het trainen kan ik eindelijk even ontspannen en genieten van het heerlijk diner wat mijn vriend heeft gekookt. Wraps met kipfilet en paprika en uit; de kip fajita roerbak! Via de Live clean pakketten van Muscle Food, ben je zeker drie weken voorzien van alle producten om lunch en diner te kunnen eten! (2 personen)

Fitgirl Food Diary 2018!

Next day

De volgende dag startte ik met een Chia pudding van Alpro Soya. Daarna at ik mijn reep eiwitreep op en in de middag heb ik een heerlijke tosti gemaakt met eiwitbrood en eiwitkaas van Muscle Food Nederland. De middag eindigde weer met een appel en ontbijtkoek en voor het sporten nam ik mijn eiwitshake. Deze avond heb ik mijn moeder gegeten voor haar verjaardag. Een lekker hutspot met worst. Ook dan kan je goed op je eten letten, door portie controle te houden.

Fitgirl Food Diary 2018!

Variatie?

Zelf vind ik het erg lastig om te variëren in eten. Als ik weet dat iets gezond is, wil ik dat zo vaak mogelijk terug laten komen in mijn voeding. Dan weet ik in ieder geval dat het gezond is, lekker is en goed vult. Ik probeer hier steeds meer aan te veranderen, omdat het lichaam anders gewend raakt aan bepaald eten. Vandaag startte ik de dag weer met havermout en eiwitpoeder. Daarna nam ik een banaan en in de middag heb ik een lekkere salade met tonijn en groente op. Daarnaast neem ik wel altijd een shake als ik ga sporten. Ik heb meestal wel trek als ik eerst ga sporten, voor het avondeten. Mijn vriend heeft weer heerlijk gekookt. Ik houd echt van lekker soorten stamppot en hutspot en in het pakket van Muscle food zat ook verse boerenkool, vet arme spekjes en extra magere beefburgers.

Fitgirl Food Diary 2018!

Dit is hoe mijn eetdagboek er voornamelijk uit ziet. Ik probeer steeds meer afwisseling te vinden in mijn ontbijt, lunch en diner. Zodat mijn lichaam hier niet aan gewend raakt en het beter voor je is om verschillende voedingswaarden uit verschillende producten te halen.

Fitgirl Food Diary 2018!

 

 

 

 

Fitgirl Food Diary 2018!