Elke maand een passend supplementen-pakket in huis!

Je kan er haast niet meer om heen, met een gezonde voeding is het aan te raden om supplementen in te nemen om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Nu vraag je je natuurlijk af welke supplementen voor jou van toepassing zijn. Daar heb ik de oplossing voor! Let’s read on. Elke maand een passend supplementen-pakket in huis!

een maandpakket met per dag een zakje juiste suppletie

Je hoort het veel om je heen; neem voldoende vitamines en mineralen, die heb je nodig voor je gezondheid. Allemaal leuk en aardig, maar welke supplementen zijn bij jou van toepassing? En hoe weet je of je de juiste producten in huis hebt gehaald? Om het je gemakkelijk te maken, kun je op de website van Viteezy.nl een korte test invullen waaruit voortkomt welke supplementen jij nodig hebt. En het grote voordeel? Je krijgt een maandpakket met per dag een zakje juiste suppletie, deze kan je maandelijks laten bezorgen op jouw deurmat, voor slechts 15,00 euro per maand!

50% korting op jouw bestelling bij Viteezy!

gebruik de code: daphne50

De volgende supplementen zijn zeker aan te raden om per dag te nemen

Magnesium

Magnesium is één van de bekendste supplementen die je kunt slikken, het is goed voor een sneller herstel na het sporten, zorgt voor ontspanning/aanmaak van spieren en de aanmaak van hormonen. Daarnaast is het bij duursporten handig om te nemen, om krampen te voorkomen.

Heb jij last van klachten als: spierkrampen, maar ook spierzwakte, lusteloosheid, menstruatiepijn, pms, geprikkeldheid, een laag libido, koude handen en voeten of zenuwachtigheid? Dan raad ik aan om elke dag minimaal 300 mg magnesium te slikken.

Vitamine D3

Vitamine D3 krijg je binnen door zonlicht, dus in de wintermaanden weet je bijna zeker dat je hier een tekort aan hebt. Dagelijks voldoende vitamine D3 geeft je een energieker gevoel en is goed om calcium uit voeding in het lichaam op te nemen. Daarnaast speelt Vitamine D3 een grote rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem.

Vitamine C

Voor het opbouwen van een goede weerstand, is voldoende Vitamine C nodig. Deze vitamine kan je uit groente, fruit en appels halen, maar toch is het aan te raden om je dag met vitamine C suppletie te beginnen. Zo voorkom je ziektes en bouw je een sterkere weerstand op.

Doos supplementen bezorgen op jouw deurmat

Ben jij geregeld in de sportschool te vinden? Dan kan het maar zo zijn dat jij te weinig eiwitten binnen krijgt en een goede eiwit-shake kan gebruiken om jouw spieren sneller en beter te laten herstellen. Ik neem elke dag door mijn ontbijt een schepje eiwitpoeder en ‘s avonds nog een shake. Kijk goed naar de ingrediënten van de eiwitpoeder en zorg ervoor dat er weinig tot geen vetten/koolhydraten in zitten en voldoende eiwitten.

Kies jij voor gemak? Laat elke maand een doos supplementen bezorgen op jouw deurmat van Viteezy!