Het jaar is pas net begonnen, maar dat betekent dat je nu nog op tijd kan beginnen aan een summer body! Om je alvast op te warmen voor de mooiste tijd van het jaar, hebben we hier de bikini-trends van 2018 voor je op een rijtje gezet. Let’s read on! Dit zijn de bikinitrends van 2018

Dit zijn de bikinitrends van 2018

brrrr… je moet er niet aan denken he, om nu al rond te lopen in je bikini. Nog helemaal niet summer body proof! Maar ik weet zeker dat deze bikini’s je gaan helpen bij het trainen voor een strak lichaam! Want de bikini trends van dit jaar zijn zo leuk! Ben jij stiekem al aan het shoppen voor deze zomer? Vergeet dan niet om deze trends te onthouden. De volgende bikini’s mogen niet in jouw kast ontbreken deze zomer. Enneee, ja kan er nooit genoeg hebben he, 10 bikini’s is gewoon approved!

Trend 1: prints

Een leopard of bloemenprint is weer terug van weggeweest voor deze zomer. Deze simpele, maar sexy triangel bikini is praktisch en staat prachtig bij een smal figuur of bij kleine/grote borsten. En het voordeel, de prijs is voor de hele set, dus een koopje voor een prachtige bikini! Daarnaast zorgt de drukke print dat de aandacht niet teveel op jouw borsten wordt gevestigd.

Dit zijn de bikinitrends van 2018

Trend 2: De badpak

Misschien niet iets waar je snel aan zult denken, maar de badpak is een ware trend aan het worden. Vorig jaar liep menig vrouw al in een prachtige badpak, maar dit jaar komt hij steeds vaker terug in de collecties. Een badpak hoeft namelijk helemaal niet zo oubollig te zijn als vroeger werd gedacht. Ze zijn momenteel in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar en nog sexy ook!

Dit zijn de bikinitrends van 2018

 

Trend 3: Triangel bikini

Naast de prints, zijn triangel bikini’s in het algemeen al een super trend voor 2018. De bikini is er in elke vorm en maat en vooral de aardekleuren zijn een trend van dit jaar. Ben je al lekker bruin? Dan staat een felle kleur als roze of rood ook prachtig.

Dit zijn de bikinitrends van 2018

Trend 4: Beugelbikini

Heb je wat push up nodig of ben je wat smaller? Dan is deze bikini trend ideaal. De beugelbikini zorgt ervoor dat jouw borsten iets meer ondersteunt worden en jouw bovenlichaam wordt hierbij goed naar voren gebracht. Ook deze bikini’s zijn er in verschillende kleuren. Bij een wat smallere bovenkant, kies je voor meer print, bij een stevige bovenkant, kan je beter voor rust kiezen en voor 1 kleur gaan.

Dit zijn de bikinitrends van 2018

 

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Mijn favoriete sportkleding

Airplane outfits, what to wear?

 

Trend 5: Bustier bikini

De bustier bikini laat niet teveel van de bovenkant zien en is ideaal voor vrouwen met kleine borsten. Met ruffels verdoezel je de aandacht op jouw borsten op een subtiele, speelse manier. Een klassieke bikini die haar charmes krijgt door de kleine details.

Dit zijn de bikinitrends van 2018

Dit zijn de bikinitrends van 2018

Staat jouw favoriet tussen de trends van 2018? Mijn voorkeur gaat uit naar de triangel trend, en dan afwisselend met prints en beige/aardekleuren! Op naar de zomerperiode van dit nieuwe jaar! Op naar een bikini body!

Dit zijn de bikinitrends van 2018