I know you can relate, teveel kleding in de kast die je toch nooit meer aandoet. Of soms zo erg, dat de kaartjes er nog aanhangen. Ja ik ben zo een type, waarbij de kledingkast uitpuilt en je de helft nooit aantrekt. Ik heb hier zo mijn oplossingen voor! Let’s read on. Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt! 

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

Weet je nog, die tijd dat het meer om kwantiteit dan kwaliteit ging? Je elk shirtje in de sale bij de Zara MOEST hebben? Ja die tijd had ik ook. En in combinatie met de vele kleding die ik momenteel krijg, puilt mijn kast echt uit met dingen die ik misschien 1 keer heb gedragen of zelfs nooit! Maar wat doe je hier mee? Ik probeer al jaren goede manieren te verzinnen om hier van af te komen. Het begint natuurlijk bij: Minder kopen, haha! Maar wat kan je hier nog meer mee doen?

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

Verkopen op United Wardrobe

Ik verkoop al een lange tijd mijn kleding op United Wardrobe. Dit is een handige app waarbij je jouw kleding in een paar klikken online kan zetten. Je verzint zelf een prijs voor je product en personen kunnen hierop reageren of bieden. Als jij akkoord gaat, kan de geïnteresseerde het product kopen. Het goede systeem hieraan is, dat jij pas je geld krijgt als de koper zijn product heeft ontvangen. Elk persoon moet een account aanmaken waar een adres en rekeningnummer aan gekoppeld is. Dit zorgt voor zekerheid bij de koper en verkoper. Wel moet je 10% van je winst afdragen aan United Wardrobe, maar dat komt door het feit dat zij een platform hebben opgebouwd en dat jij hier jouw kleding mag verkopen. De app is overigens geheel gratis. Wil je door mijn kledingkast snuffelen? Dat kan hier!

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

Deze blog vind je vast ook leuk:

Mijn favoriete sportkleding

Diary week 4: lopende campagnes en foto’s maken

Goed doel

Daarnaast kan je natuurlijk ook jouw kleding aan het goede doel geven. Heb jij kleding waarvan je denk dat je er toch geen stuiver meer voor kan krijgen? Dan is het zonde om dit zomaar weg te gooien. Stop alles in een vuilniszak en breng het naar een goede doel container. Je kan hier vast en zeker heel veel mensen blij mee maken en je hebt er een goed gevoel aan over gehouden.

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

Van ruilen komt huilen?

Ben jij jouw kleding zat? Ruil dan wat kleding met vriendinnen. Misschien heb jij wel wat in jouw kast hangen waarmee je een vriendin blij kan maken en hangt er weer bij iemand anders wat leuks, wat jij weer helemaal super vindt! Zo maak je er een leuke avond van en ga jij wellicht met nieuwe items naar huis!

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

Closet sale met vriendinnen

Nog leuker is het om een closet sale te organiseren. Zo kan je samen met vriendinnen een leuke avond inplannen waarbij je vrienden en vriendinnen uitnodigt om langs te komen en door de kleding te snuffelen. Dan houd je er nog een zakcentje aan over.

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

Wat doe jij met jouw kleding? Ik vind United Wardrobe een handige en veilige manier om mijn kleding te verkopen. Je krijgt binnen 24 uur je geld op jouw rekening gestort en je maakt hiermee weer een ander blij met jouw kledingstukken! Let’s sell some clothes!

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!

 

 

 

 

Dit doe je als te veel kleding in je kast hebt!