Jeeh wat een fijne week was dit! Zoveel goed nieuws en leuke dingen. Je kunt vast wel raden wat er ongeveer gebeurd is, haha. Maar let’s read on! Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week! 

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

Wat een super fijne week was dit. Vorige week eindigde ik mijn blog met wat twijfels en vraagtekens, omdat ik onder andere op mijn auto aan het wachten was en ik net mijn examen Copy writing heb gedaan. Hier was ik natuurlijk ook super zenuwachtig voor. Nou deze twee zijn compleet geslaagd in de afgelopen week!

Eindelijk mijn Fiat 500!

Maandag kon ik ein-de-lijk mijn prachtige Fiat 500 ophalen! Hier ben ik zoooo blij mee! Hier was ik voornamelijk de hele maandag mee bezig. Eerst tot 2 uur gewerkt en toen samen met paps naar Volkel gereden om de auto op te halen. 1,5 uur later eindelijk aangekomen en om half 5 reden we dan samen met de Fiat 500 naar huis. Om 7 uur pas thuis, maar het was het waard. Goed uitgetest dus, haha! Daarna heb ik om 9 uur nog een balletje geslagen op de tennisbaan. Een lekkere lange dag.

PS ik heb weer een nieuwe outfitpost op Instagram geplaatst van de kleding van NAKD die ik heb ontvangen, je krijgt 20% korting op jouw bestelling met de code: daphnes20  Je hebt ook merken als Tommy hilfiger en Levi’s dus 20% korting scheelt dan een hoop! De code is 24 uur geldig, so use it!

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

Normal day

Dinsdag was een normale werkdag, en natuurlijk vieren we op 13 februari de verjaardag van mijn paps. Na het werken ben ik naar de sportschool gegaan. Momenteel doe ik een nieuw schema, waarbij ik wat meer richt op HIIT-training, naast mijn krachttraining. Zo houdt je je verbranding hoog en dat merk ik ook echt. Eindelijk zit er weer wat beweging in mijn percentages en metingen. Als je hier meer over wilt weten kan je altijd een berichtje sturen: dailydoseofdaph@outlook.com

Daarnaast maak ik ook voedings– en fitness schema’s!

Valentine’s Day!

Omdat Michael op 15 februari jarig is, doen we niet iets geks met Valentijnsdag. We hebben afgesproken dat we in Maart een nachtje weggaan, als Valentijnscadeau. Daarnaast ben ik ook niet echt van het commerciële van Valentijn.

Happy Birthday Boyfriend

Jaa, Happy Birthday to my Boyfriend. 27 jaartjes jong! Ik heb Michael een Samsung smart Watch gegeven, die hij al heel lang wilde. Daarnaast zijn we in de avond bij HENDRIKS uit eten geweest. Een geslaagde dag, super gezellig!

Bijna weekend, een goede afsluiting van de werkweek

Nog een dag werken en het weekend goed inluiden met een nieuwe kleur nagels bij Salon Von. De vorige keer heb ik mijn nagels voor het eerst bij Yvonne laten doen, en ik was erg tevreden. Ik laat al 2 jaar lang Gellac nagels zetten (dit is een lak op jouw eigen nagel, dus niet een neppe nagel erop geplakt) en hierbij heb ik mijn nagels bij verschillende salons laten doen. Ondertussen weet je wel waar je voorkeur naar uitgaat wat betreft kleur, voormaat en lengte. Yvonne begrijpt dit meteen en zal ook altijd een kleur voor je aanschaffen als je hier een voorkeur voor hebt. 3 weken geleden heb ik mijn nagels laten doen en toen waren ze voor het eerst in lange tijd, super kort! Nu 3 weken later, zijn ze echt alweer super erg gegroeid, dus we gaan weer de goeie kant op!

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

Gebruik de kortingscode DAPHNE10 bij Yvonne, en krijg 10% korting op jouw behandeling. Haar salon zit in Naaldwijk, dus lekker in de buurt voor de Westlandse lezers.

Pakketjes pakketjes

Na mijn nagels ben ik nog snel doorgereden naar de afhaalpunt voor mijn pakketjes en heb ik nog heel wat dozen meegenomen naar huis, met allemaal leuke samenwerkingen! Allereerst heb ik mijn pakketje van Becksondergaard opengemaakt. Allemaal leuke goodies als een toilettas, sporttas, sokken en lingerie. Ook heb ik een tof pakket gehad van Primark, met sport Essentials als een lippenbalsem, springtouw, handdoek, sportfles, spiegel en make-up.

Om nog beter te kunnen sporten, probeer ik tevens veel varianten van eiwitten uit. Supp24 heeft een pakket opgestuurd met kleine shots van 17 gram eiwit! Echt super handig, dit gebruik ik nu 2 dagen al voor mijn work-out en ik merk dat dit echt fijn is voor mijn training.

De avond heb ik afgesloten met een heerlijke salad bowl van de AH. Ik mocht de nieuwe varianten uitproberen en ze zijn heerlijk. Daarnaast zijn de voedingswaarden ook heel goed, dus dat is mooi!

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

Jaaaa, de dag is aangebroken

Jaaaa, zaterdag kreeg ik een belangrijke brief bij de post. Van mijn opleiding. Whaa mijn hart zat in mijn keel, en ik rende naar Michael om samen te kijken of ik mijn examen heb gehaald. En jaahooooor, gewoon een 8,1 gehaald! Echt zooo blij mee. Officieel mijn diploma Copy Writing in de pocket, echt happy!

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

Na dit feestje en de verjaardag van Michael, heb ik ‘s avonds de verjaardag van Ier gevierd in Den Haag. Een gezellige avond, die niet te laat werd, want zondag ga ik naar ABN AMRO toernooi.

Last day of the week

Een vroege morgen, die ik begon in de gym. Nog even een half uur HIIT-training, want ik heb er al 4 trainingen op zitten deze week. Daarna klaarmaken voor de finaledag van de ABN AMRO. Echt zo cool om Federer te zien. Een heerlijke week en een perfect weekend!

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!

 

 

 

 

Diary week 9: Zoveel goed nieuws in 1 week!