Vrijdagavond zaten wij RTL Late Night en we zijn het weekend goed begonnen met het ophalen van de nieuwe vloer! Ook zit het sportvasten er nu bijna 1 weekje op. Let’s read on. Diary week 9: Naar RTL Late Night, Verjaardag en HACOD

Diary week 9: Naar RTL Late Night, Verjaardag en HACO

Maandag zat ik nog vol in het sportvasten maar dit ging prima, de opbouwdagen waren goed vol te houden. Wil jij weten wat voor resultaat ik heb behaald? Dat kan je lezen in mijn blog over het Sportvasten!

Diary week 9: Naar RTL Late Night, Verjaardag en HACO

Naar HACO Amsterdam

Afgelopen weken heb ik jullie al op de hoogte gebracht van het verbouwen in ons huis en de nieuwe meubels die er komen. Momenteel is de zoektocht in volle gang en zijn de eerste meubels besteld. Afgelopen donderdag zijn we nog langs HACO in Amsterdam gegaan om inspiratie op te doen en een keuze te maken uit de tafel en stoelen. Het is allemaal nog niet zo makkelijk, er is zoveel keuze! Uiteindelijk hebben we een goede keuze kunnen maken en komen alle meubels over 4 weken allemaal binnen, ik ben zo benieuwd hoe het er dan uit gaat zien!

Naar RTL Late night

Vrijdag heb ik een gezellig avondje met Anne ingepland en zijn we naar RTL Late night geweest in Amsterdam. Daarvoor hebben we nog even een lekkere poké bowl gehaald bij Sushito in Oud West, en daarna door naar de show. Erg leuk om een keertje mee te maken!

Shoppen en Verjaardag!

Zaterdag heb ik samen met Michael geshopt voor een cadeautje voor zijn verjaardag, maar hij heeft nog steeds niks kunnen vinden haha. (note; hij was 15 februari jarig..). Weer naar huis en weer nadenken over een cadeautje. De rest van de dag heb ik wat rustiger aan gedaan en in de avond de verjaardag van Fleur.

Leren en relaxen

Zondagochtend heb ik nog even gesport en daarna thuis alles weggezet, omdat morgen eindelijk de vloer wordt gelegd! Ik kan echt niet wachten op het resultaat. Zo benieuwd naar de vissengraat vloer van Laminaat Gigant!