Deze week is voorbij gevlogen en natuurlijk heb ik weer tal van leuke verhalen te melden. Zo heb ik voor het eerst een Mindfulness cursus gedaan en ben ik naar Fifty shades geweest. Let’s read on. Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Maandag is weer begonnen, het weekend was top met leuke feestjes en natuurlijk ABN AMRO tennistoernooi. Een nieuwe week is gestart, met eerst een werkdag, gelijk door naar de sportschool om daar bovenlichaam te trainen. Ik volg nog steeds het schema wat Jeroen Krak, van MyModelworkout voor mij heeft gemaakt. Hierbij richt je je twee dagen op bovenlichaam en twee dagen op onderlichaam. Daarnaast doe ik 1 keer Bodytec en 1 keer tennis in de week. Met het omgooien van mijn schema ben ik momenteel weer 1 kg kwijt, waar ik echt heeeeel lang mijn best voor heb gedaan. Zo zie je maar weer, niet elk dieet of schema werkt goed voor iedereen. Het is altijd even uitvogelen om te kijken wat wel of niet voor jou werkt.

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Na het trainen heb ik thuis gegeten met Michael. Ik krijg trouwens veel vragen over waar ik woon etc. Ik woon drie jaar samen met Michael in Monster in een appartement. Ennn ik heb deze prachtige fake fur jas binnengekregen van Comegetfashion! Hij is momenteel alleen nog in het zwart beschikbaar, so hurry up haha!

Na het eten heb ik nog even gewerkt en had ik om 9 uur nog een tennisles tot 10. Een lange dag, maar met een voldaan gevoel mijn bed in.

Same routine

Dinsdag begint hetzelfde riedeltje als mijn maandag. Ik start de werkdag om 8 uur bij JPT en ga door tot 5 uur, waarna ik naar huis rijd, omkleed en in de sportschool heb afgesproken met Jill en Lorena, een legday staat op de planning. Ik probeer tijdens mijn legday’s wat meer focus te leggen op hamstrings en kont, omdat ik best dominante bovenbenen heb, wat zorgt dat deze al snel groeien als je benen traint. Na deze pittige work-out ga ik thuis nog aan de slag voor blogs en foto’s bewerken voor Instagram.

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Woensdag, workday

Een lange werkdag voor de boeg, van half 8 tot half 6 heb ik gewerkt en daarna heb ik een rustdag qua sporten. Ik heb dus lekker even relaxed met Michael. Er zijn trouwens weer wat pakketjes binnengekomen. Ik mag alle theesmaken van Yogi Tea uitproberen, echt heerlijk als je thee-addict bent, haha! Daarnaast ga ik in april naar Australië om mijn zusje op te zoeken en ik zocht nog een goede tas die ik mee kon nemen. We gaan namelijk 1,5 week reizen met een camper, dus een grote koffer past hier niet in. Dus nu heb ik een toffe koffer en tas ontvangen van Parfois, echt super mooi en handig!

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Een dagje vrij

Donderdag is altijd mijn dagje ‘vrij’, tenminste, ik hoef niet naar mijn werk. Thuis werk ik donderdag altijd aan mijn blog en Instagram. Alle foto’s die ik de afgelopen tijd heb gemaakt ga ik dan bewerken en inplannen om op Instagram te plaatsen. Dan kijk ik naar de blogposts die deze week op de planning staan en werk ik hier nog aan. Vandaag heb ik ook nog heel het huis opgeruimd. Soms schiet dat ik er toch bij in en dat doe ik dan op donderdag.

Vanavond heb ik mijn eerste Mindfulness les. Dit is eigenlijk voor mijn werk, maar het lijkt mij ook super interessant om dit te volgen. Het is een vierweekse cursus op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en deze cursus wordt elke maand gegeven. Voor de volgende maand kan je je nog inschrijven. Ik vond het echt heel leerzaam en heb ook oefeningen meegekregen om thuis te doen, zoals mediteren. Dit is bijvoorbeeld dat je 10 minuten gaat zitten op een kussen, en dan van 1 naar 10 telt en weer terug van 10 naar 1. Het is super ontspannen en goed om weer even tot rust te komen.

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Bijna weekend

Vrijdag begint vroeg op mijn werk, en om half 2 heb ik weer een Bodytec les van Francis. En jaaa finally gaat Michael mee. Hij is nogal sceptisch over Bodytec, dus ik wil hem laten zien dat het echt werkt! 20 minuten Bodytec staat namelijk gelijk aan 3 uur sporten in de sportschool. Wil je het ook proberen? Plan dan een gratis proefles in! Na de Bodytec les hoef ik nog een paar uurtjes te werken en dat is het weer weekend! Ik voel me heel de week al niet top, dus het wordt een rustig avondje op de bank.

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Deze blog vind je vast ook leuk:

Diary week 9

Diary week 7&8

Op zaterdag hebben we de wekker uitgezet en eens lekker uitgeslapen. Ook lekker! Heel degelijk gaan we eerst boodschappen doen en schoonmaken, de standaard dingen als je op je zelf woont. Vanavond ga ik lekker een hapje eten met Ier en naar Fifty shades, wat vinden jullie van de film? Ik ben benieuwd.

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

Zondag, work-out and chill

Ja ja het is een beetje een saaie week hoor, maar relaxen moet ook gebeuren. Het huis is opgeruimd, de was is gedaan, boodschappen zijn gehaald en alles is klaar. Ik heb tijdens de Mindfulness cursus geleerd dat het belangrijk is om je rust te nemen. Dus dit heb ik mij voorgenomen. Minimaal 1 dag in het weekend waar ik niks inplan en relax. Lekker een serie kijken en ontspannen. Heb jij nog een aanrader voor een leuke serie? Ik hoor het graag!

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?

 

 

 

 

Diary week 10: Is Mindfulness iets voor mij?