Jaa finally, de keuken staat! Wat is die prachtig geworden. Ik ben er helemaal blij mee. Natuurlijk is nog niet alles af, maar we zijn al een heel eind. Daarnaast ben ik nu halverwege het sportvasten en het is best zwaar kan ik je vertellen. Let’s read on. Diary week 8: Update sportvasten en de keuken staat!

Update sportvasten

Ik ben maandag begonnen met sportvasten en de eerste dagen gingen mij redelijk goed af. De eerste dag mocht je nog best wat eten dus dat was prima te doen. De tweede dag was het al iets geminderd en de derde afbouwdag vond ik eigenlijk al redelijk te vergelijken met de vastendagen, voornamelijk alleen maar sap. En dat was ook het moment dat ik het zwaar begon te krijgen, de woensdagavond hakte er in. Met een lege maag gaan slapen valt toch best pittig.

De donderdag had ik redelijk vol ingepland, omdat de keuken in de ochtend kwam, ik nog wat dingetjes moest doen voor mijn eigen campagnes en ik in de middag weer bij Heavents heb gewerkt. Door alles lekker vol in te plannen denk je ook niet zoveel aan eten. Op de eerste vastendag moest je trouwens ook een urinetest doen om te kijken of de verbranding al over was gegaan van suiker naar vet, maar dit was nog niet het geval bij mij.

Wil jij ook sportvasten en jouw verbranding omzetten van suiker naar vet? En daarnaast gemiddeld 4 kg afvallen in 10 dagen? Via MBPersonaltraining volg ik momenteel het plan!

De keuken staat!

Ja finally, de keuken werd donderdagochtend gebracht en vrijdag in elkaar gezet. Ik ben zo blij met het resultaat. Nu hoeven we alleen nog te wachten op de vloer en de nieuwe meubels, dan wordt ons huisje eindelijk helemaal naar ons zin!

Nieuwe campagnes

Naast het verbouwen en het sportvasten, loopt het nog steeds lekker door met de campagnes. Momenteel staan er een aantal campagnes uit, zoals E-scooter Felyx, Subway, en HACO Wonen & Slapen! Ik zal volgende week wat toffe campagne beelden laten zien en ik kan niet wachten tot eindelijk onze mooie bank staat van HACO!

Diary week 8: Update sportvasten en de keuken staat!