Afgelopen zaterdag hebben Doom en ik een spontaan bezoekje gebracht aan de Veluwse Bron en heb ik weer items mogen ontvangen van leuke merken! Let’s read on. Diary week 7: Veluwse Bron & Campagne NAKD

Diary week 7: Veluwse Bron & Campagne NAKD

Ik was nog steeds een beetje ziek van de vorige week dus ik vond het helemaal niet erg dat de tennistraining deze week niet doorging. Lekker nog even een avondje uitzieken. De rest van de week konden we er weer tegenaan.

Diary week 7: Veluwse Bron & Campagne NAKD

ABN AMRO Tennistoernooi

Dinsdag ben ik met Doom, Pap en Ing naar ABN AMRO Tennistoernooi geweest in Rotterdam, als verjaardagscadeau voor Pap en Ing. We gaan hier eigenlijk elk jaar heen en het blijft een super leuk uitje! We hebben mooie wedstrijden gezien en natuurlijk nog even goed geshopt!

Diary week 7: Veluwse Bron & Campagne NAKD

Nieuwe campagne NAKD

Ik heb deze week weer super leuke items binnen gekregen van NAKD. Je kan met mijn kortingscode daphnex15 15% korting krijgen op je gehele order van NAKD.