Wat een drukke week, bijna niet thuis geweest! Voornamelijk door het feit dat de verbouwing in volle gang is . Let’s read on. Diary week 7: Sportvasten & nieuwe sieraden My Jewellery

Verbouwing!

Het gaat nu echt al snel de verbouwing! De keuken is er uit, het behang is eraf en de vloer is ge-egaliseerd door MoerBouw. We hebben deze week echt een camping life ervaren, haha! Alle meubels moesten namelijk uit de woonkamer en gang, dus alles stond gepropt in de kleedkamer en slaapkamer. Even doorbijten, maar dan wordt het straks echt prachtig!

Volgende week vrijdag komt de keuken en dan wordt het echt ons mooie stulpje, ik kan niet wachten.

Diary week 7: Sportvasten & nieuwe sieraden My Jewellery

Starten met Sportvasten

Vanaf maandag is het zover, ik ga beginnen met Sportvasten, via MBPersonaltraining. Ik heb afgelopen week al te horen gekregen hoe het in zijn werk gaat en wat ik allemaal mag eten etc. Het is een pittig programma en ik denk zeker dat ik het zwaar ga krijgen. Het is voornamelijk gericht op het omzetten van suikerverbranding naar vetverbranding. Het programma bestaat uit 10 dagen, waarvan de eerste 3 afbouw, dan 3 dagen vasten en dan weer 4 dagen opbouwen. De meeste vrouwen vallen er 3 tot 5 kg van af en de meeste mannen gemiddeld 4 tot 7 kg.

Ik zal hier een hele blog aan wijden, zodat duidelijk wordt hoe alles in zijn werk gaat en hoe het mij is bevallen.

Diary week 7: Sportvasten & nieuwe sieraden My Jewellery

My Jewellery sieraden!

Ik heb deze week weer prachtige nieuwe sieraden van My Jewellery ontvangen! Ik draag best veel sieraden van My Jewellery omdat deze gold plated zijn en dus niet verkleuren tijdens het douchen etc. Daarnaast doe ik mijn sieraden nooit af dus dan is dit perfect. Ook zijn de sieraden lekker klein en subtiel, daar hou ik van! Daarnaast zijn de ringen ook makkelijk te dragen omdat ze per persoon verstelbaar zijn!

Diary week 7: Sportvasten & nieuwe sieraden My Jewellery

Verjaardag Michael

De dag na Valentijnsdag is Michael jarig, dus we gaan lekker samen uiteten om het te vieren. We moeten nog even kijken waar we heen gaan, wel weer zin in! Zeker nu ik weet dat ik over 2 dagen ga sportvasten haha.

Foto’s maken met Ier

Zaterdag heb ik weer een dagje foto’s maken ingepland met Ier. De campagnes stapelen zich op, dus we gaan hard aan de bak! We kunnen wel weer nieuwe inspiratie gebruiken, dus we gaan hier even goed voor zitten om een goed plan voor Instagram te bedenken!