Ja ja, hopelijk ben ik na deze week officieel Copywriter! En, na 2 weken, ben ik nog steeds aan het wachten op mijn auto. Even relaxen na het doen van mijn examen, en de volgende campagnes zijn alweer een feit! Let’s read on. Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!

Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!

Eerst excuses natuurlijk, vorige week is er geen diary geweest en dit kwam omdat ik eigenlijk alleen echt boeiende verhalen wil vertellen en vorige week was er niet veel leuks te vertellen, behalve dan werk, sport en lopende campagnes. Daarom probeer ik deze te combineren met week 7. Dus bij deze: een nieuwe gecombineerde diary!

Maandag startte voor mij met een drukke en lange dag, ik begin vandaag met het plaatsen van een foto van de Vifit campagne. Hierbij draait het om een goede eiwit inname na het sporten, en daar heeft Vifit iets op bedacht. Een proteïne reep met 20 gram eiwit.

Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!

Daarna ben ik gestart met mijn werkdag, waarbij ik voornamelijk heb gefocust op werkzaamheden rondom JPT Personal training & Coaching. Ondertussen wacht ik nog steeds! op het telefoontje dat de kentekenplaat van mijn Fiat 500 binnen is, zodat ik mijn auto eindelijk kan ophalen. Ja dat betekende dus ook dat ik de hele week op de fiets naar mijn werk ben gegaan, omdat ik mijn eigen auto al heb verkocht. Na mijn werk ben ik naar de sportschool gegaan en heb ik een nieuwe weging gehad bij Sam. 1% vet eraf, op zich tevreden, maar nu mag het gewicht wat meer zakken. Snel naar huis, eten, leren voor mijn examen en op naar de tennis!

Nog steeds geen auto?

Jup, dinsdag voorbij en nog steeds geen auto. Ik heb maar gebeld en het blijkt om de DDOS storing te gaan waardoor de Belastingdienst de kentekenplaat niet vrijgeeft? Vaag, maar goed, ik wacht het af. Ik heb wel een super tof pakket binnengekregen van Assem. Nieuwe schoenen van het merk Nikkie. Ik ben hier echt heel blij mee, want ik kan ze dragen in de winter en in de zomer, zeker als ik naar Australië ga over 6 weken!

Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!

 

Examen doen! Spannend!

Spannenddddd, donderdag was het dan zover. Na mijn HBO opleiding Commerciële economie te hebben afgerond, 2 jaar geleden, vind ik nog steeds dat je altijd bij moet leren. Zo heb ik 1 jaar geleden de opleiding Online Marketing gedaan en afgerond, en heb ik mij dit jaar ingeschreven voor Copy Writing. Hier heb ik donderdag een examen voor gemaakt, en ik hoor volgende week de uitslag! Hij ging prima, maar niet mega goed, dus ik wacht het af.

De vorige diary teruglezen? 

Diary week 4

Diary week 3

Onderdeel van het Dance Valley team

Jaa, dit jaar ben ik onderdeel van het Dance Valley team! Dat betekent onder andere VIP kaartjes, VIP treatments en toffe mensen ontmoeten. Ben jij er dit jaar ook bij? Bestel hier je kaartjes. PS wat vinden jullie van mijn oh zo heerlijke teddy trui van CHAMPIONxWEEKDAY? Love it!

Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!

This weekend

Vrijdag staat er weer een leuke Bodytec les op de planning. Dit doe ik nu 5 weken lang, elke week 1 keer en ik merk zo een verschil. Je oogt veel slanker en voelt je veel sterker/fitter na de training van maar 20 minuten. Wil je dit ook een keer testen? Vraag een GRATIS proefles aan.

Vrijdagavond ga ik gezellig met Ashley naar de bioscoop om het weekend goed te beginnen. Zaterdag hoop ik dan echt om mijn auto op te halen en ga ik lunchen met Manja in Den Haag. Daarna de verjaardag van mijn paps en zondag heerlijk relaxen.

Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!

 

 

 

 

Diary week 7 & 8: Officieel Copywriter? En wachten op mijn nieuwe auto!