Jaa het is bijna zover! Vorige week heb ik mijn auto te koop gezet en nu is hij al bijna verkocht. Ook heb ik echt een top weekend achter de rug met een festival en finally de Closet sale met meer dan 30 influencers. Let’s read on! Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend! 

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!

We staan maandag weer vroeg op, om rond half 8/ 8 uur te beginnen met werk. Het verloopt allemaal steeds soepeler nu ik mijn weg een beetje gevonden heb. Je moet toch altijd weer even een goede planning voor jezelf maken en weten wat je allemaal op een dag gaat doen. Dit gaat dus steeds beter. Rond half 5 rij ik door vanuit werk naar de sportschool en staat er een legday op de planning. Na deze pittige training eet ik wat thuis, maak ik mijn blogs af en bewerk ik mijn foto’s. Daarna, weer eens in 8 weken, pak ik mijn tennistas om te trainen. En het ging verbazingwekkend goed. Normaal heb ik na 3 weken al zoiets van dat ik het niet meer kan, maar nu voelde het natuurlijk en ging het nog prima! Half 11 eindelijk thuis, douchen, kwark en slapen. Wat een lange dag.

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!

Next day

De volgende dag staat weer een vroege ochtend op de planning. Op mijn werk is het fijn dat ik zelf mag kiezen hoe laat je begint en stopt, zolang je maar 8 uur maakt en voor half 9 op werk bent. Ik begin dan graag wat eerder, zodat ik ook iets eerder weg kan om te sporten. Vandaag was ook zo een dag. Om 5 uur stond er een work-out op de planning met Jill, dus gelijk door vanuit werk naar de sportschool. Na deze training ben ik thuis nog gaan leren en heb ik een heerlijk relaxt avondje gehad. Ik zorg er wel altijd voor dat ik genoeg tijd over hou om ook te ontspannen. Daarom wil ik liever alles achter elkaar plannen, zodat je je avond nog vrij hebt, in plaats van dat je om 8 uur nog moet gaan sporten.

Productieve dag

Ik vind het fijn om voor langere tijd aan een project te werken en dit af te ronden, in plaats van losse eindjes. Vandaag was zo een dag dat ik echt veel heb afgerond. Ik was druk bezig met het schrijven van de web-teksten voor de nieuwe website van mijn werk, en hier ben ik thuis ook nog mee doorgegaan. Ik kan thuis toch nog wat beter concentreren. Tussendoor heb ik nog even samen met Michael getraind, dat was ook weer lang geleden.

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!

Haren verven bij Gaby

Jaaa, het was zover! Ik ging bij Gaby (vriendin van de tennis) mijn haren laten verven. Gaby is sinds kort voor zichzelf begonnen, nadat ze 12 jaar in een kapperszaak heeft gewerkt. Ik vond het weer eens tijd worden voor iets anders, dus heeft Gaby weer wat meer de lichte tinten naar voren gehaald en de gele tinten uit mijn haar weten te halen. Daarnaast heeft zij net wat meer volume gecreëerd door wat lichte laagjes aan te brengen en de voorkant wat korter te knippen. I’m so happy with it! Bekijk hier de before and after.

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!

PS met de code DAPHNE10 krijg je 10% korting als je bij Gaby jouw haar laat knippen/verven.

Na deze lange zit, kwam Iris gezellig bij mij eten en hebben we het een en ander klaargemaakt voor de Closet sale! Daarna is er iemand wezen kijken voor mijn auto! Na een testritje moesten ze nog even overleggen en kreeg ik vrijdag te horen dat ze hem graag wilde! Op naar mijn fiat 500!

Zaterdagochtend heb ik eerst nog mijn wimpers en nagels laten doen bij Salon von in Naaldwijk. ik heb dit keer niet voor nep wimpers gekozen maar voor een wimperlift. Hierbij worden je eigen wimpers gelift, waardoor ze er veel langer uitzien en het is veel natuurlijker dan nep wimpers. Ik ben er super blij mee. Ook bij Yvonne mag je mijn kortingscode ‘DAPHNE10’ gebruiken om 10% kortinge te krijgen op jouw behandeling. De wimperlifting duurde 45 minuten en kost 45 euro. Deze behandeling blijft wel 6 weken zitten, dus dat is langer dan nep wimpers. Daarnaast kan je hier ook terecht voor andere beauty-behandelingen, zoals gel-lac nagels, ontharen en wenkbrauwen verven.

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!

Sneeuwbal Festival

Wij gaan naar Sneeuwbal Festivallll! Lekker koud buitenfeestje, maar het is het dubbel en dwars waard. Super gezellig en gelukkig ook deels binnen. Samen met Joyce, Michael en zijn vrienden gingen we op weg naar het festival. Ik ben vandaag de bob, omdat ik zondag de Girls Going Wild Closetsale heb, en daar wel fris en fruitig wil staan natuurlijk. Het was echt een geslaagd feestje en gelukkig waren we niet al te laat thuis, want 7 uur gaat de wekker weer!

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!

Girls Going Wild Closet sale

Waar we al die tijd naar toe hebben geleefd, was eindelijk zover. Met meer dan 30 influencers hebben we een tof event opgezet, waarbij wij al onze kleding konden verkopen op de closet sale.  Het was een geslaagd event en iedereen heeft wat leuke kleding verkocht. Iedereen bedankt voor de komst en tot de volgende SALE!

X Dailydoseofdaph

 

 

 

 

Diary week 6: Haren laten verven, bijna mijn auto verkocht en een top weekend!