Afgelopen week heb ik er toch een beetje aan toe moeten geven en heb ik ook last gehad van de griep/koorts. let’s read on. Diary week 6: Happy Feelings & Cryotherapie

Diary week 6: Happy Feelings & Cryotherapie

De week ging toch iets anders dan gepland en helaas heb ik last gehad van de griep. Het begon eigenlijk al 1,5 week geleden dat ik super last had van mijn buik en dit zette door tot vorige week woensdagavond. Ik had het super koud en wist even niet wat er aan de hand was. Langs de huisarts, 38,5 graden koorts en opgezette klieren. Terug naar huis en toch besloten om donderdag thuis te blijven en even goed uit te zieken. Er stond vrijdag een stage gesprek op de planning op werk die ik moest afnemen dus ik ben toch maar naar werk gegaan. Vrijdagavond heb ik rustig aan gedaan door een heerlijke poké-bowl te maken en vroeg naar bed te gaan.

Lunchen bij Sap bar

Ik had een goede deal met Doom gesloten, zij maakt de foto’s van mijn nieuwe campagnes, dan neem ik haar mee naar de Sapbar, haar favoriete lunchtentje in Naaldwijk. We hebben precies 1 foto kunnen maken, toen begon het te regenen… slecht nieuws voor mij, maar natuurlijk nam ik Doom mee uit lunchen haha!

Diary week 6: Happy Feelings & Cryotherapie

Happy Feelings Thuishaven

Als je dan gaat werken, ben ik natuurlijk ook altijd in voor een feestje, dus Happy Feelings ging door! Ik ben gezellig samen met Ashley, Isa en Naomi gegaan en het was echt onverwachts super leuk! Ik heb echt genoten van de dag en gelukkig had ik niet zo een last van de griep/verkoudheid.

Cryotherapie bij JPT Personal Training & Coaching

Ik ben vrijdag gewoon naar werk gegaan en daar hebben we sinds een jaar de cryo-cabine staan, waar je 3 minuten lang in -110 graden staat. Dit brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee, zoals sneller herstel na het sporten/blessures, opbouwen van een weerstand, energieker voelen en werken aan je immuunsysteem. Dit is ideaal als je ziek bent of last hebt van de griep. Ik ben hier dus vrijdag ook maar weer eens in gestaan en een teken dat ik hier echt nog veel vaker in moet gaan, omdat je direct opknapt! Je merkt gelijk verschil en voelt je veel energieker!

Diary week 6: Happy Feelings & Cryotherapie

Win-actie Batiste

Mijn redmiddel nowadays voor meer volume in het haar en minder vet haar; Batiste droogshampoo. Ik gebruik dit echt al super lange tijd en schaf er echt bijna elke week wel 1 aan! Ik vind het echt heerlijk spul en nu mag ik ook een hele set van 9 stuks weggeven. De win-actie staat online op mijn Instagram, dus neem gerust een kijkje als je 1 van de 2 sets wilt winnen!

Diary week 6: Happy Feelings & Cryotherapie

Nieuwe kleding van Fabienne Chapot

Ik heb van de week weer een groot pakket ontvangen met kleding van Fabienne Chapot, één van mijn favoriete merken van de laatste tijd. De kleding is echt super vrouwelijk en echt mijn stijl. Deze top is één van de nieuwe items, echt super blij mee!

Diary week 6: Happy Feelings & Cryotherapie