Finally, de hele keuken is er uit. Nu leven we helaas wel 2 weken in een bouwval, haha! Daarnaast is de zoektocht naar nieuwe meubels al lang begonnen en hebben we al heel wat items op het oog! Let’s read on. Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten

Verbouwen!

Deze weken staan in het teken van verbouwen, verbouwen, verbouwen. Vorige week is de muur tussen de keuken en woonkamer al weggehaald en deze week staat de keuken op de planning. We gaan nu echt even primitief leven op een gasstelletje en een rijstkoker haha! Maar dat heeft ook wel weer wat, er komt ook iets heel moois voor terug!

Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten

Nieuwe meubels uitzoeken!

Ik ben momenteel hard op zoek naar nieuwe meubels en een nieuwe vloer! Alles wordt helemaal nieuw, daar kijk ik zo naar uit. We hebben al een bank op het oog, een tafel, stoelen, kleine tafel en de vloer is nog een kleine twijfel welke het gaat worden. Deze tafel heb ik op het oog bij HACO.

Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten

En deze stoelen vind ik nog steeds veel te gaaf! Te koop bij Industrieelwonen.nl.

Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten

Vissengraat vloer bij Laminaat gigant!

Wij willen graag een vissengraat vloer van PVC en we hebben verschillende keuzes op het oog bij Laminaat Gigant. De volgende keuzes hebben wij op het oog en kunnen we momenteel nog niet echt uit kiezen haha!

Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten

Praktijkdag Neuro-marketing

Ik volg de studie Neuro-marketing en hierbij heb ik 1 praktijkdag die afgelopen vrijdag plaatsvond in De Van der Valk in Zaltbommel (tevens een echte aanrader, ziet er prachtig uit! ). Ik vind het belangrijk om altijd ergen mee bezig te zijn waarbij je nieuwe dingen leert, dus ik volg bijna altijd een thuis-studie of opleiding om meer te leren van mijn vakgebied. Nu ben ik bezig met Neuro-marketing, de psychische gedachtes achter reclames en het onderzoek daarvan. De praktijkdag was echt super interessant en ik heb er zeker veel van geleerd, wat je ook in het dagelijks leven gaat toepassen.!

Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten

Starten met sportvasten

Ik ga 18 februari beginnen met Sportvasten bij Monique, de voedingscoach op mijn werk. Ze heeft al meer dan 200 mensen geholpen met het Sportvasten en ik wil het ook doen, kijken wat voor effect het op mijn lichaam heeft en vooral op de darmen! Op 18 februari start ik en het duurt 10 dagen. Ik zal een gehele blog wijden aan hoe het is verlopen en wat de resultaten zijn!

Verjaardag Ier en Mam, Geert en Tim uitzwaaien!

Zaterdag zijn we druk in de weer geweest met de verbouwing en heb ik in d e avond nog een drankje gedaan met Ashley. Zondag was een vroege dag, we zijn mijn moeder, Geert en Tim wezen uitzwaaien omdat zij voor Westland 4 Gambia een tandartsenpraktijk/bus naar Gambia gaan brengen. Het uitzwaaien is helemaal in Bakel, dus een lange rit voor de boeg.

Vanmiddag viert Ier haar verjaardag en dan zit het weekend er al weer op! Fijn Weekend.

Diary week 6: 2 weken zonder keuken, praktijkdag opleiding en starten met sportvasten