De maand december vliegt echt voorbij, we zijn alweer bijna aan het einde van het jaar! Het is ook echt een lekkere drukke maand. Let’s read on. Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!

Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!

Deze week staat er veel op de planning! En de komende weken trouwens ook. Zondag ben ik nog lekker samen met Michael bij mijn moeder wezen eten. Ik heb een Sushibox gehaald bij I love Sushi en het was heerlijk!

Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!

Werken bij JPT

Ik ben al weer een week terug van Bali, jeetje wat gaat dat snel zeg! Ik zou zo weer teruggaan, het was zo heerlijk! Maandag beginnen we weer met werken bij JPT. Zeker deze maand is het druk omdat iedereen start met het bedenken van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Veel zullen weer starten met gezond eten en sporten, en laat dat nou net bij mijn werk te vinden zijn! Na het werk sta ik samen met Michael in de sportschool en daarna ga ik door naar de tennis. Lange maar voldane dag!

Kerstinspiratie van deze week!

De weken voor Kerst zet ik elke maandag en donderdag een foto online met mijn kerstinspiratie bij Juwelier Zwinkels. Maandag begon ik met het Daniel Wellington horloge en donderdag show ik mijn prachtige 14k goudens oorbellen van Blush  (zoals in deze blog te zien).

Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!

Update schema Frank

Na vakantie heb ik op de weegschaal gestaan en er was na 2 weken 0,5 kilo af. Na een vakantie. haha, had ik niet verwacht, maar in Bali kan je natuurlijk wel echt gezond eten en we hebben veel gelopen/gedaan dus daar zal het ook door komen. Ik ben weer strak in de weer met het schema van Frank, waar ik nu in week 4 zit. Ik heb de afgelopen 2 weken maar niet meegeteld, omdat je niet echt je eten kan tracken en niet op de weegschaal kan staan. Maar we gaan gewoon weer verder waar we gebleven waren!

Wil jij ook een schema volgen bij Frank ? Meld je dan hier aan!

Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!

Oppassen op Joëlle

Donderdag werk ik altijd thuis voor het bloggen en Instagram en de aankomende weken ga ik in de ochtend ook nog oppassen op mijn lieve nichtje Joëlle. Leuk om haar wat vaker te zien en gezellig te spelen! Natuurlijk moet ze even de leeuw in slaap wiegen, haha! 

 

Nieuwe masterclass: Neuromarketing

Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie heb ik verschillende opleidingen erbij gedaan: Online Marketing en Copywriter. Ik vond het weer tijd om iets nieuws te leren, dus ben ik gestart met de Masterclass Neuromarketing. Deze opleiding richt zich op de gedachte achter het maken van beslissingen of aankopen. Erg handig voor mijn werk om meer inzicht te krijgen in de keuzes die mensen maken en waarom ze deze keuzes maken!

HACO ladiesnight

Donderdagavond staat de HACO ladiesnight in Naaldwijk op de planning waar ik samen met Romee voor de Bodytec Studio sta. Een gezellig avond waar we zelf natuurlijk ook nog een rondje gaan lopen.

Tasty Comedy

Vrijdag avond ga ik met Nina, Milan en Michael op stap naar de Tasty Comedy in Scheveningen. Ik ben erg benieuwd hoe dit is ! We zijn al lang aan het kijken waar we nou naartoe gaan en nu hebben de mannen iets uitgezocht, haha erg leuk!

Verjaardagen en stappen

Zaterdag ga ik eerst even met Michael op keukenjacht, aangezien we er nog steeds niet helemaal over uit zijn wat we nou gaan doen. Daarna staat er een drukke avond op de planning. Eerst naar de verjaardag van Ashley en daarna door naar Den Haag voor de verjaardag van Lianda. En daarna nog gezellig stappen in Den Haag!

Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!

Zondag start ik met het afmaken van deze blog en daarna duik ik nog even de sportschool in. Vandaag staat er nog een lekkere lunch bij Club Vers op de planning met Babette, zin in! Fijn weekend allemaal!

Diary week 51: Masterclass Neuromarketing, Tasty Comedy en druk weekend!